Super League 1 - Κύπελλο Ελλάδος - Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδος – Συμπληρώθηκε το παζλ

κυπελλο

Η Καλλιθέα ολοκλήρωσε την… έκπληξη απέναντι στον Άρη, μια και παρά την ήττα της 2-1 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εκεί την… ακολουθούν ΠΑΣ Γιάννινα, SKODA Ξάνθη και Πλατανιάς.

Η αθηναϊκή ομάδα έδειξε από την αρχή πως δεν είχε διάθεση να απολέσει το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει στο «Ελ Πάσο», αντέδρασε μετά το τέρμα του Σουνά (29’) και με… δράστη τον Ντακόλ (57’) πέτυχε το… στόχο του, μια και πέτυχε το τέρμα που ήθελε και στη συνέχεια κατάφερε να μείνει… όρθια στο «Κλ. Βικελίδης», παρά το τέρμα του Πουλίδο στο 82’.

Παράλληλα, στην επόμενη φάση του θεσμού προκρίθηκε ο Πλατανιάς, ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, επικρατώντας 1-0 στη Θεσσαλία, ενώ με δύο νίκες απέναντι στον Πανσερραϊκό «σφράγισε» το εισιτήριο και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες επιβλήθηκαν 2-0 στις Σέρρες.

Τέλος, σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, η SKODA Ξάνθη πήρε την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι (5-4). Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το ισόπαλο 1-1.

Φάση των 16

Τις μέρες και ώρες διεξαγωγής των πρώτων αγώνων της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε γνωστές η ΕΠΟ.

Η ελληνική Ομοσπονδία, τη Δευτέρα (24/12) ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του θεσμού, από το οποίο απουσιάζει ένα παιχνίδι, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει για τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, όπου διεκόπη λίγο πριν το τέλος.

Οι Αχαιοί και οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σε απολογία την Πέμπτη (27/12) και μετά την οριστική απόφαση της Επιτροπής θα γίνει και ο ορισμός των αγώνων με την Καβάλα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (μέσα κόκκινα οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται Ημαθιώτες)

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου
Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Τρίπολης (17:00)
Παναθηναϊκός – Πλατανιάς (20:00)

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Φωστήρας (17:00)
Καλλιθέα – ΠΑΟΚ (20:00)

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου
Απόλλων Σμύρνης – Πανθρακικός (17:00)

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου
Λεβαδειακός Κέρκυρα (17:00)
Βέροια SKODA Ξάνθη (20:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected