Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτές Ημαθίας – Την Πέμπτη 27/12 οι αγώνες

image001Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων,  οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών στο ενωσιακό γήπεδο των Γρεβενών. Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 12.45 με διαιτητή τον κ. Χιώτη Σ. και βοηθό τον κ Μανουρά Χ., ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 με πρώτο διαιτητή  τον κ. Μανουρά Χ.

Μετά από είκοσι σχεδόν μέρες, αφού μεσολάβησε και το ρεπό που είχε η Ημαθία την 2η αγωνιστική, αλλά και το προγραμματισμένο ρεπό όλων των ομάδων, οι Μικτές μας ομάδες ρίχνονται ξανά στην μάχη, με στόχο μια καλή παρουσία στα υπόλοιπα παιχνίδια, πάντα καιρού επιτρέποντος, κάτι που είναι μέσα στις αγωνιστικές δυνατότητες και των δυο γκρουπ.

Η συνολική εικόνα, που αποκομίζει κάποιος για τις μέχρι τώρα προσπάθειες από τις προπονήσεις και το πρώτο παιχνίδι, αφήνει πολλές υποσχέσεις  για τις ομάδες μας, γιατί τόσο στην ομάδα των Παίδων, αλλά και στην ομάδα των Νέων,  στο σύνολό τους οι παίκτες είναι η βάση των περσινών ομάδων, έχοντας αρκετά πλούσια προσόντα. Η καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια στους κόλπους της ΕΠΣΗ σε επίπεδο Μικτών ομάδων, αναδεικνύει και το μέγεθος αυτής της προσπάθειας. Ανάμεσα στις 53 Ενώσεις και στις πάρα πολλές Επαγγελματικές ομάδες, με πλειάδα ταλαντούχων παικτών, ο Νομός μας καταφέρνει να έχει αυτή την στιγμή παίκτες στις Εθνικές ομάδες.

Ο πρωταθλητής με την ομάδα Παίδων, γεννηθέντες 1994-95 και αρχηγός της πρωταθλήτριας τότε Μικτής Ημαθίας, Σούκιας Ραφαήλ, κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την περίοδο εκείνη με την Μικτή Ημαθίας, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αφού πέρασε από την Εθνική Παίδων, σε λίγο διάστημα επιλέχτηκε και για την Εθνική Νέων. Την επόμενη χρονιά άλλος ένας παίκτης εκείνης της ομάδος, ο Πασχάλης Γιάννος, μεταγράφηκε στην ίδια ομάδα και πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εθνική Παίδων. Ακολούθησαν άλλα δυο παιδιά από την Ημαθία, ο Πέτκος Δήμος και ο Φασίδης Βασίλης, χτύπησαν την πόρτα της Εθνικής Παίδων.

Φέτος άλλο ένα παιδί από τις Μικτές, ο Τούφας μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό  και πρόσφατα κλήθηκε και έπαιξε στην Εθνική Παίδων με την Ιταλία. Ο πήχης στις Μικτές ομάδες είναι πλέον πολύ ψηλά και δικαίως ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης υποστηρίζει και τονίζει συνέχεια πως και φέτος «κάτι» καλό θα προκύψει στις Μικτές μας ομάδες.

Έγινε προπόνηση παραμονή Χριστουγέννων

Ενώ πολλοί ξεκινούσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, οι ομάδες της Ημαθίας έδωσαν το παρόν την Δευτέρα στο γήπεδο, όπου ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης είδε μεγάλη διάθεση από όλα τα παιδιά, παρά το κρύο που επικρατούσε, να εκτελούν με πάθος τις ασκήσεις συνεργασίας και τα τελειώματα. Η προπόνηση έκλεισε με εκπαιδευτικό διάρκειας 30’ λεπτών, όπου δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΓΡΕΒΕΝΑ – Την Πέμπτη 27/12 

Για τους αγώνες των ομάδων μας, που θα γίνουν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στα Γρεβενά, η Τεχνική Επιτροπή Μικτών ομάδων Ημαθίας κάνει γνωστό ότι: Οι παίκτες που είναι από την περιοχή της Νάουσας, θα συγκεντρωθούν στις 9.15 πμ μπροστά στην πάνω πύλη του Σταδίου της Νάουσας, όπου  στις 9.15 θα γίνει αναχώρηση με λεοφωρείο, για Βέροια. Οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στο Εθνικό Στάδιο της Βέροιας στις 9.45 πμ. έχοντας τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό και τα ΔΕΛΤΙΑ Αθλητικής Ιδιότητας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές: Αϊρατζής, Βύζας, Καραγιάννης, Ποζιάδης, Σουγκάρης, Τσιμπρής (ΠΑΕ Βέροια), Ζούρκος, Μουρίκι, Παπαδής, Χατζηγεωργίου, Γκότσης, Πέϊος (Νάουσα), Τάκος, Αλμπανίδης, Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Χαρπίδης (Αστέρας Αλξ.), Κωτσόπουλος, Μπλούκας, Πατσιαβούρας, Σαφαρίκας, Τσιότρας (Νηρέας), Ντούφας, Παρσόπουλος, Νεστορόπουλος, Ιωάννου (Κουλούρα), Τσολακίδης, Κοτσογιαννίδης, Μελιόπουλος (Μακεδόνας), Συμεωνίδης, Σακαλής (ΕΑΠ), Ρηγόπουλος, Χρυσόπουλος (Βαρβάρες), Ίντος (Λευκάδια), Λύτης (Επισκοπή), Νταμότσεβ (Ακαδ. Βέρ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected