Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων – Ροδόπη ’87 1-2

αμαζονες φαση

 Με δύο γκολ που πέτυχε στο τέλος του αγώνα και αφού έχασε πλήθος ευκαιριών, κατάφερε η Ροδόπη ’87 να φύγει νικήτρια από τα Καλύβια Τρικάλων και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας….

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που λόγω του καιρού ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, η Ροδόπη ’87 κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στα Τρίκαλα κερδίζοντας 1-2 τις Αμαζόνες Καλυβίων. Το παιχνίδι αγωνιστικά περνά σε δεύτερη μοίρα αφού δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αν και οι παίκτριες της Κομοτηνής έχασαν σωρεία ευκαιριών με αποκορύφωμα τα δοκάρια των Καραγιάννη, Περιβολοπούλου. Και σαν να μην έφταναν οι άτυχες στιγμές για τα κορίτσια ήρθε και η ψυχρολουσία στο α’ ημίχρονο, όταν σε μια αντεπίθεση οι παίκτες των Τρικάλων άνοιξαν το σκορ με την Ντούσκα στο 40.

Οι παίκτριες της Ροδόπης παρόλα αυτά συνέχισαν την πολιορκία, κλείνοντας την ομάδα των Τρικάλων στο μισό γήπεδο. Έτσι αν και άργησαν να έρθουν τα γκολ, επιτεύχθηκαν από την Σοφία Παρμαξή που πήρε πάνω της το παιχνίδι και με δύο προσωπικά και πανέμορφα τέρματα «γύρισε» το παιχνίδι. Στο 78’ μετά από φάση διαρκείας έγινε  το 1-1 και στο 89’ οι φιλοξενούμενες  πέτυχαν το 1-2.

 Συνθέσεις

Ροδόπη ’87: Βλάσση, Φλώρου, Κουφού, Γιαμπούρη, Γεωργαντά, Λαζαρίδου, Κακουλίδου (46’ Τζεβελέκη), Παρμαξή, Μανέτα, Περιβολοπούλου (90+’ Δημητρίου), Καραγιάννη (70’ Μαυροπούλου).

Αμαζόνες:  Παπαδοπούλου, Ράκου, Μαγκούτη, Σακκά, Σίσκου, Καλατζή, Καψάλη, Μαργαρίτη Ι(70’ Μπαντή), Ματζιώρου(75’ Μαργαρίτη Β), Ντούσκα, Μητσογιάννη.

* Θρακική αγορά-Κώστας Μαυρομάτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected