Κατηγορίες
Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Επιστροφή (;) Ορφανού!

ορφανος δημητρηςΜετά την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, Γιώργου Λαζαρίδη, με θητεία σε Ξάνθη και Νίκη Βόλου, οι «ροσονέρι» αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο άλλη προσθήκη στο ρόστερ, που δείχνει πλήρες.

Πάντως, εδώ και λίγες μέρες με την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά γυμνάζεται ο Δημήτρης Ορφανός, που έζησε μεγάλες στιγμές στο παρελθόν με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ειδικά στη Super League, έχοντας συνολικά 69 συμμετοχές και 7 γκολ με τους Πόντιους σε τέσσερα χρόνια (2003-2007) .

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος, που στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε ΠΑΟΚ, Καβάλα και Εργοτέλη, στάθηκε άτυχος πριν περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 2011, όταν σε μια αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής υπέστη ρήξη χιαστών ως παίκτης του Πανσερραϊκού.

Έκτοτε, ο Ορφανός δεν κατάφερε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και πριν λίγες μέρες ζήτησε να ξεκινήσει προπονήσεις με τους «κοκκινόμαυρους», ώστε να βρει τον παλιό καλό εαυτό του σταδιακά και να κερδίσει έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Από τον Απόλλωνα φυσικά δεν μπορούσαν να προβάλουν αντίρρηση σε αυτό το αίτημα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για την επανένταξή του στο ρόστερ των πρωτοπόρων, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει στη συνέχεια.


Λαζαρίδης: «Οργάνωση και… Ουέλιγκτον»


Εξάλλου, το μοναδικό χειμερινό απόκτημα των «ροσονέρι», ο Γιώργος Λαζαρίδης, με δηλώσεις στην εφημερίδα «Metrosport» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είναι μεγάλη ομάδα και την παρακολουθούσα στην Α΄ Εθνική. Έχει ιστορία και από τότε που έφυγα από τη Νίκη Βόλου δέχθηκα σε συνεννόηση με την Ξάνθη την πρόταση που μου έγινε.

Έχω μιλήσει και με τον προπονητή και με μέλη της διοίκησης, έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα. Έχει ήδη μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, μόνος στόχος είναι η άνοδος και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. Ο Ουέλιγκτον, που παίζαμε μαζί στη Νίκη και είναι κολλητός μου, μου είπε τα καλύτερα για τον Απόλλωνα, ότι έχει φοβερούς οπαδούς, που ακολουθούν πιστά την ομάδα και δημιουργούν πολύ καλό κλίμα. Μου είπε ότι τον στήριξαν πολύ όσο ήταν κάτοικος Καλαμαριάς».

Ο Γιώργος Λαζαρίδης θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στον οποίο επανέρχεται από τιμωρία ο Αλέξης Πασιαλής, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος, Αντώνης Μανουσάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected