Football League - Μεταγραφές

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παίρνει Βλαχόπουλο

βλαχοπουλος θεοφιλοςΚάτοικος Γιαννιτσών είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Θεόφιλος Βλαχόπουλος, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την ομάδα της Πέλλας, ενώ την τρέχουσα περίοδο το όνομά του «έπαιξε» και για την Παναχαϊκή. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού συμβούλου των κυανόλευκων, Γιώργου Φοιρού, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Ερασιτέχνες Πανσερραϊκού, Αγροτικό Αστέρα (πέρυσι με 13 συμμετοχές και ένα γκολ στη Β΄ Εθνική) και φέτος στο πρώτο εξάμηνο στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Το θέμα Βλαχόπουλου θα ξεκαθαρίσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τους Σερραίους και θα υπάρξει αίσια έκβαση για την Αναγέννηση, που χωλαίνει στη συγκεκριμένη θέση (και γενικά μεσοεπιθετικά) μετά τη φυγή των Φάμπιο και Φελίπε.

Βεβαίως, η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη αναμένεται να αποκτήσει και άλλους παίκτες άμεσα, όπως ο Ιταλός επιθετικός, Φίλιπο Κονσουάλι (με θητεία και στην Πάρμα), ένας Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (αγνώστων λοιπών στοιχείων), αλλά και οι Γιώργος Σκαθαρούδης (δανεικός από Βέροια) και Κώστας Σαμαρόπουλος.


Ήθελε Στεργίδη η Δόξα, αλλά…


Εξάλλου, η Δόξα Δράμας φέρεται να ενδιαφέρθηκε τις προηγούμενης ημέρες για τον 25χρονο δεξιό εξτρέμ των Γιαννιτσών, Λυμπέρη Στεργίδη. Ωστόσο, η διοίκηση των κυανόλευκων ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποχωρήσει άλλο βασικό στέλεχος και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα παραμείνει και δεν θα συνεχίσει στους «Μαυραετούς». Στα αγωνιστικά, για το παιχνίδι της Κρήτης με τον Εργοτέλη, ο Παναγιωτίδης δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Σκέμπη, ενώ στην αποστολή θα βρίσκονται μετά… βίας 16 άτομα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected