Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΕ Καψόχωρας 0-0

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στη Ράχη ΑΕΠ Βέροιας και ΑΕ Καψόχωρας, στην προσπάθεια των δύο ομάδων για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο πρώτο ματς για το 2013 οι δύο αντίπαλοι αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη, χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν τις εστίες των Οβεζύκογλου και Μεντεσίδη.

Οι γηπεδούχοι, που συγκριτικά βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τους αντιπάλους τους, έπαιξαν για τη νίκη η οποία θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Στέλιου Διτσόλα, που αγωνίστηκε στην αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων, έπαιξε με κύριο στόχο να κρατήσει το μηδέν και με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Οβεζύκογλου.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν αρκετές ευκαρίες για γκολ, με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 30′ όταν ο Μπαντιάκας με πλασέ από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει και τον Δαρλόπουλο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Λίγο πριν, σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μεντεσίδη, ο Γκέλος θα επωφεληθεί από τις κόντρες, το σουτ όμως θα φύγει λίγο άουτ.

Η μεγάλη φάση για την Καψόχωρα καταγράφηκε στο 12′ όταν ο Διτσόλας σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Οβεζύκογλου εξουδετέρωσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους όμως να βγαίνουν πιο συχνά στην επίθεση και μάλιστα να έχουν την ευκαιρία του αγώνα με τον Γκέλο, όταν στο 63′ το δυνατό σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δεξί δοκάρι του Μεντεσίδη. Στη συνέχεια Ζυγουλιάνος και Γκέλος δεν κατάφεραν σε ισάριθμες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ και ο Παπαδιάς για τους φιλοξενούμενους είχε μία καλή προσπάθεια στο 78′ για την ομάδα του.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Τζιβάρας Μ., Σιδηρόπουλος, Κιατικίδης, Τζιβάρας Δ., Μπαντιάκας, Ζυγουλιάνος, Λάμπρου (58′ Πίκος), Κατσιγιαννόπουλος , Κουτζημπασόπουλος (79′ Σερασκέρης), Γκέλος (86′ Χριστοδουλόπουλος).

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χαρισόπουλος (27′ λ.τ. Κίτσας), Δαρλόπουλος, Πολυζόπουλος, Μουσκεφτάρας, Όμπιντικ, Νιάκας, Διτσόλας, Πιπιλιάρης, Σταμούλης (49′ λ.τ. Παπαδιάς), Πουρλιοτόπουλος (86′ Νοτόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected