Κατηγορίες
Γενικά

Κασσιόπη – Αιγινιακός (0-0) Βασικοί Γιαουτζής, Έξαρχος, Ζούρκος

αιγινιακος2Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κασσιόπη και Αιγινιακός στην Κέρκυρα σε ένα αποτέλεσμα που είναι θετικό για τους φιλοξενούμενους, αλλά που στοίχισε την παραμονή του Ρομπέρτο Μπολάνο στον πάγκο της κερκυραϊκή ομάδας.

Η Κασσιόπη παρά την εντός έδρας «γκέλα» δεν απομακρύνθηκε από τους στόχους τους, καθώς η ήττα του Τυρνάβου στο Σιδηρόκαστρο την διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς όσους και η θεσσαλική ομάδα, με τον Εθνικό να έχει ένα λιγότερο (13β.) με τον Αιγινιακό να βρίσκεται στην 6η με 12.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ξεκίνησε με «γκέλα» την πορεία της στη νέα χρονιά και οι διώκτες της βρίσκονται τόσο κοντά της σε συνδυασμό με την μέτρια συνολική αγωνιστική παρουσία της, οδήγησε τον Βορειοηπειρώτη τεχνικό στην πόρτα της εξόδου, που θα ανακοινωθεί και στους παίκτες επίσημα τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο με τον οποίο η Κασιόπη πέτυχε πέρυσι την άνοδο στη Football League, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, αποχωρεί μετά από ενάμιση χρόνο από τον πάγκο της νησιωτικής ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν βαρετό και μέτριο και από τους δύο αντιπάλους και η μόνη αξιοσημείωτη φάση ήταν αυτή του 75ου λεπτού όταν ο Μητράκας πραγματοποίησε σέντρα, ο Γκίνης είχε εξουδετερωθεί αλλά ο Κρυστάλλης από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Κούλης (Ηλείας). Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Τίκας (Καρδίτσας)

Κασσιόπη : Γκίνης, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης (34′ λ.τ. Κονισπολιάτης), Πετρόγιαννης, Γυφτοκώστας (46′ Φούκης), Φαρούκ (73′ Τσάτσος), Πατηνιώτης, Καραγιάννης, Τσούκλης.

Αιγινιακός : Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Γούτσιος, Λιόλιος, Μηλκούδης, Ζούρκος, Κοσμίδης (61′ Μητράκας), Γιαουτζής, Κυρτέγος, Έξαρχος (67′ Κρυστάλλης), Τσιλιανίδης (82′ Σαββίδης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected