Super League 1

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (1-2) Βασικός ο Μουλόπουλος

παναθηναικος φαση1Άγιος… Βασιλείου έκανε τρελό ποδαρικό στο ΟΑΚΑ, χαρίζοντας τη νίκη στο Λεβαδειακό 2-1 βυθίζοντας τον Παναθηναϊκό ακόμα περισσότερο στα αγωνιστικά προβλήματά του. Επανεμφάνιση με τραγικά λάθη για τον Μπουμσόνγκ και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς. Απομακρύνεται επικίνδυνα η πεντάδα.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει για το 2013 ο Παναθηναϊκός… Βυθισμένος στη δύνη των διοικητικών προβλημάτων, συνέχισε να ταλαιπωρείται κι από το «φάντασμα» της ομάδας που παρουσίασε και κόντρα στον Λεβαδειακό, με την ομάδα του Παράσχου να λέει «ευχαριστώ» στα δώρα που πρόσφερε η «πράσινη» άμυνα, με κύριο εκφραστή τους τον Μπουμσόνγκ, και τον Βασιλείου να… ξετυλίγει την κορδέλα και να τα αποδέχεται σκοράροντας δις για να εξανεμίσει το προβάδισμα που είχε πάρει ο Παναθηναϊκός με τον Τοτσέ και να στείλει ξανά στη μιζέρια το «τριφύλλι»…

Απολύτως δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες του κόσμου για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός, τα έβαλε με τον Μπουμσόνγκ ο οποίος ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του ματς για την τραγική του επανεμφάνιση μετά από τρεισήμισι μήνες ενώ από τα «βέλη» των οπαδών δεν γλίτωσαν ούτε οι Σπυρόπουλος και Βύντρα αλλά και ο άλλοτε μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης…

Γκολ: 12′ Τοτσέ/ 38′-75′ Βασιλείου

Παναθηναϊκός : Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (74′ Μπαρμπαρούσης), Κουίνσι (85′ Φορναρόλι), Τοτσέ.

Λεβαδειακός : Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Γεωργίου, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Μάρτινς, Πόι (72′ Ακόστα), Ρομέου (46′ Μαχαίρας), Βασιλείου (88′ Κουτσόπουλος).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected