Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παναργειακός Ορεστικού – Σημαντική προσθήκη!

παναργειακος ορεστικουΣε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναργειακός Άργους Ορεστικού, που ενέταξε στην «κοκκινόμαυρη μηχανή» τον έμπειρο επιθετικό, Χρήστο Γανόλη. Ενισχύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επίθεση του ο Παναργειακός, καθώς ο 25χρονος «μπόμπερ» έρχεται για να λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Ο Γανόλης που έχει γυρίσει ανά την Ελλάδα πολλές ομάδες και μάλιστα ιστορικές έχει συλλέξει τις καλύτερες των δυνατών εμπειρίες και τώρα με την επιστροφή σε γνώριμα λημέρια και στην πόλη της Καστοριάς έψαχνε νέα ποδοσφαιρική «στέγη».

Η πρώτη που κινήθηκε «αστραπιαία» ήταν η ομάδα της Καστοριάς, που κάνει προσπάθεια να ανέβει ξανά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, όμως εκεί που όλα έδειχναν ότι ο παίκτης να ντυθεί στα «ερυθροκίτρινα» η μεταγραφή του στον ιστορικό σύλλογο «ναυάγησε».
Οι «ροσονέρι» με την είδηση αυτή μπήκαν «σφήνα» και με συνοπτικές διαδικασίες τον ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Χρήστος Γανόλης με την έλευση του πέρα ότι θα δώσει βάθος στην επίθεση θα προσπαθήσει να λύσει και το σκοράρισμα που ταλανίζει από την αρχή της χρονιάς τους Αργείτες.
Ο έμπειρος γκολτζής συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο, κ. Τζήμα και μέσα σε λίγα λεπτά οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για σύναψη συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν. Βέβαια αν ο παίκτης ικανοποιήσει και σωθεί εν τέλει η ομάδα υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στις τάξεις της.
Λίγη σημασία έχει αυτό, καθώς αυτό που προέχει πάντα είναι να βρει ρυθμό, καθώς έχει να πατήσει χορτάρι εδώ και έξι μήνες. Αυτό, όμως, δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει στον Παναργειακό, καθώς ήταν διακαής πόθος του προπονητή, Βαγγέλη Σιώμου του οποίου έγινε αμέσως το χατίρι.
Από εκεί και πέρα, ο Γανόλης πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση χθες κάτω σε πολύ καλό κλίμα και παρουσιάσθηκε από την διοίκηση στους νέους του συμπαίκτες.
Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει στο εξ’ αναβολής ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την αρμόδια αρχή για να στείλει το δελτίο του έμπειρου ποδοσφαιριστή.
Το βιογραφικό του Χρήστου Γανόλη
Ο Γανόλης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Α.Ε. Καστοριάς και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην ομάδα του Κάστορα. Άφησε την πόλη για να αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική και στην Θεσσαλονίκη με τα χρώματα των Διόσκουρων.
Επέστρεψε μετά από αυτή την περιπλάνηση ξανά στην πόλη για τα «μάτια» της Αστραπής Μεσοποταμίας, ενώ ένα χρόνο αργότερα μεταπήδησε στην Φλατσάτα Οινόης για ένα χρόνο στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Χωρίς να το πολυσκεφτεί δοκίμασε την τύχη του πάλι στην Δ’ Εθνική, αλλά αυτή τη φορά στην Δράμα παίζοντας με τον ιστορικό Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου. Και εκεί δεν έκατσε, καθώς ο σύλλογος δεν τα πήγε τόσο καλά και βρέθηκε στην «αγκαλιά» του Απόλλωνα Πάργας, όπου πραγματοποίησε εξαιρετική και γεμάτη σεζόν.
Από εκεί έφυγε για την Θεσσαλία και για τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ τελευταία του ποδοσφαιρική διαδρομή ήταν στον Γ.Σ. Ηλιούπολης.
Η αλήθεια είναι ότι για τον εν λόγω παίκτη ενδιαφέρθηκαν ομάδες από την Β’ Εθνική και την Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα την πόρτα του «χτύπησαν» ο Φωστήρας και εν συνεχεία η Αναγέννηση Επανομής και ο Θρασύβουλος.
Σε αυτές τις τρεις ομάδες δεν τα βρήκε σε πολλά θέματα και έτσι αποφάσισε να μην παίξει ποδόσφαιρο για έξι μήνες, ώσπου επέστρεψε ξανά στην Καστοριά και θα προσπαθήσει να σώσει τον Παναργειακό με τα δικά του τέρματα.
Γανόλης: «Ήρθα για να βοηθήσω»
Περιχαρής για την μεταγραφή του στον Παναργειακό Άργους Ορεστικού, ο Χρήστος Γανόλης μίλησε στο «Greekfotball.gr» και αρκέστηκε να δηλώσει ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα πράγματα τελείωσαν γρήγορα και μεταγράφηκα στον Παναργειακό.
 
Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι στον πρόεδρο, ο οποίος έδειξε από την αρχή πόσο πολύ με ήθελε. Ο στόχος ο δικός μου είναι να βρω ρυθμό και την φόρμα μου για να βοηθήσω με τα γκολ μου την ομάδα. Ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
 
Απομένει ένας ολόκληρος γύρος και αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Όλα τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Τώρα έχει μόνο σκληρή δουλειά».
Επιστρέφουν δύο
Τέλος και όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος οι προπονήσεις από το τεχνικό τιμ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και η ομάδα δεν έδωσε τελικά κανένα φιλικό αγώνα.
Το μυαλό όλων βρίσκεται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς η ομάδα χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς για να απομακρυνθεί από την «διακεκαυμένη ζώνη» που οδηγεί στον υποβιβασμό.
*http://www.panargiakosfc.gr
Οι περιπτώσεις του Χρήστου Καλύβα και Χάρη Ευσταθιάδη βρίσκονται στο τελικό στάδιο του με τους δύο ποδοσφαιριστές να μετρούν αντίστροφα στην επάνοδο τους.
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected