Κατηγορίες
Football League

Ευγένης Κίτσας – Τέλος από Παναιτωλικό!

κιτσας ευγενης

Η βαριά ήττα στον Βόλο αλλά πάνω από όλα η τραγική εικόνα της ομάδα μας, θα φέρουν πολλές εξελίξεις στον Παναιτωλικό. Σήμερα τα καναρίνια απέκτησαν δυο ποδοσφαιριστές έχοντας και μία αποχώρηση, αυτή του Ευγένιου Κίτσα. Ο 29χρονος επιθετικός έλυσε σήμερα το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό και αποχώρησε.

Αυτή η κίνηση φαίνεται να είναι μόνο η αρχή, αφού στην ΠΑΕ είναι απογοητευμένοι και με άλλους ποδοσφαιριστές από το ροστερ του Παναιτωλικού και σύντομα θα έχουμε συζητήσεις για νέες αποχωρήσεις…

Εντούτοις, ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και επίσημα είναι από σήμερα οι Πασχάλης Μελισσάς και Γιώργος Ιορδανίδης, αδερφός του Νίκου που αγωνίζεται στον ΦΑΣ Νάουσα.

Οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Αγρινίου τις τελευταίες μέρες και την Τρίτη έβαλαν τις υπογραφές τους στα συμβόλαιά τους. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Παίκτες του Παναιτωλικού μέχρι 30.06.2014 θα είναι οι Πασχάλης Μελισσάς (γεν. 09.03.1982, προηγούμενη ομάδα Α.Ε.Πάφου) και Γιώργος Ιορδανίδης (γεν. 28.03.1989 προηγούμενη ομάδα Αναγέννηση Γιαννιτσών), οι οποίοι υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας. Επίσης λύθηκε χθες (07.01.2013) η συνεργασία με το Ευγένιο Κίτσα».

*panetolikosfc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected