Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θεοδόσης Περηφανόπουλος : “Η ομάδα ήδη έχει ανέβει επίπεδο”

402828_3828216270035_483758151_nΈνας από τους στυλοβάτες της άμυνας και από τους πρωτεργάτες της περσινής ανόδου από την Α2, μιλά στο Imathia Sports News για τον Εθνικό Κλειδιού αλλά και για τα όνειρα του. Ο λόγος για τον Θεοδόση Περηφανόπουλο, που φέτος φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αποτελεί έναν από τους βασικούς κρίκους της πολύ καλής ομάδας που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι. Ας δούμε τι είπε ο 24χρονος αμυντικός στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Για το τι μεσολάβησε και από τη θέση του τερματοφύλακα μεταπήδησε στην άμυνα : “Η αλήθεια είναι πως πάντα ήθελα να γίνω τερματοφύλακας λόγω του πατέρα μου, αλλά στην πορεία διαπίστωσα πως δεν μου ταίριαζε καθόλου. Θυμάμαι μία φορά σε αγώνα με την Αλεξάνδρεια για τη Δ’ Εθνική, χρειάστηκε να αγωνιστώ κάτω από τα δοκάρια λόγω τραυματισμού του πρώτου τερματοφύλακα. Ήταν η μοναδική μου εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και ελπίζω να μην ξαναυπάρξει…”

Για το αν ένιωσεε ποτέ ότι έπρεπε να αποδείξει κάτι στον πατέρα του : “Είναι γεγονός πως ποτέ δεν με έχει πιέσει για τίποτε και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν μου συνέστησε τι πρέπει να κάνω, πάντα όμως άκουγα τις συμβουλές του”.

Για το τι κρατά από όλα αυτά τα χρόνια στο Κλειδί : “Είμαι στην ομάδα από τα παιδικά τμήματα, μια ζωή πραγματικά… Το μοναδικό διάλλειμα να το πω έτσι, ήταν για δύο χρόνια στον Αιγινιακό (2006-2008), αλλά επέστρεψα και πάλι στο Κλειδί”.

Για το αν θεωρεί πως ο Εθνικός έχει ανεβεί επίπεδο : “Πιστεύω πως η ομάδα πέρασε στο επόμενο στάδιο όταν ανέβηκε στη Δ’ Εθνική. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να διατηρηθούμε στο ίδιο επίπεδο, όμως από δικά μας και μόνο λάθη είχαμε δύο υποβιβασμούς τα τελευταία χρόνια”.
Για το ποιες ήταν οι προσδοκίες για φέτος και αν μέχρι στιγμής τις ξεπερνάνε : “Για να αποκτήσει η ομάδα μία σταθερότητα, θα πρέπει να βοηθήσουν και κάποιοι άνθρωποι της περιοχής, που έχουν την άνεση να βάλουν κάποια χρήματα, παρόλη την συγκυρία της εποχής. Θεωρώ πως ο Εθνικός είναι η ομάδα του Κλειδιού και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση έχει κάνει ομολογουμένως μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω πως τους αξίζουν συγχαρητήρια”.
Για το αν μπορεί ο Θεοδόσης Περηφανόπουλος να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο: “Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο πλέον, αν και στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Πάντως ομολογώ πως ήταν και θα είναι το μεγάλο μου όνειρο…
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected