Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Εθνικός Κλειδιού – Δύο μεταγραφές και μία…”μεταγραφή”!

Ανδρίτσος ΑθανάσιοςΔιπλό μεταγραφικό “χτύπημα” για τον Εθνικό Κλειδιού, η διοίκηση της οποίας με συντονισμένες κινήσεις απέσπασε την ελευθέρας δύο ποδοσφαιριστών, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ με στόχο την εξασφάλιση της σωτηρίας αλλά και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Παρτενέρ του Χρήστου Δημόπουλου κάτω από τα δοκάρια, μεγαλώνοντας τον ανταγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα, θα είναι πλέον ο Κώστας Χατζεπίδης, που αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό ενώ  παλιότερα φόρεσε και την φανέλα του Βατανιακού. Είναι ο έκτος παίκτης που αποκτά ο Εθνικός από την ομάδα της Βόρειας Πιερίας, μετά τους Βουλτσίδη, Φιρινίδη, Περηφανόπουλο, Καϊμακαμίδη, Δημητριάδη και Χαϊκάλη.

Παίκτης των “κυανολεύκων” από χθες αποτελεί και ο Θανάσης Ανδρίτσος (φωτ), ο οποίος αποκτήθηκε από τον Φίλιππο Μελίκης, για να αντικαταστήσει τον Διονύση Κωστόπουλο που μεταπήδησε στους “ερυθρολεύκους”. Ο 21χρονος (21/8/91) επιθετικός, προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Φίλιππου και η απόκτηση του θα καλύψει το κενό στην γραμμή κρούσης του Εθνικού.

Εκτός των επίσημων μεταγραφών της ομάδας, στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Τάσος Καϊμακαμίδης, ο οποίος εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αποτελεί άλλη μία “μεταγραφή” στο ρόστερ του Κλειδιού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected