Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Στο κυνήγι του…ρευστού!

ζακυνθος1Οι γιορτές πέρασαν, νέοι παίκτες ήρθαν, κάποιοι έφυγαν, αλλά τα οικονομικά προβλήματα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος εξακολουθούν να είναι “βραχνάς”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports.gr ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης με τους στενούς του συνεργάτες, αυτούς που στηρίζουν ποικιλοτρόπως και διαρκώς την ομάδα, έχουν ξεκινήσει ένα “Τιτάνιο” αγώνα ώστε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα για να βγουν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αφού πέραν των τρεχόντων εξόδων η διοίκηση καλείται να βρει και τα χρήματα έκδοσης των νέων δελτίων. Και αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές Γαβριηλίδη, Λαγκίζο, Δημόπουλο και Μενίκου. Υπάρχει ακόμη ένας παίκτης που πιθανότατα θα αποκτηθεί, όμως δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής, ούτως ή άλλως.

Στα αγωνιστικά, σήμερα η ομάδα είχε ρεπό, ενώ από αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας παίκτες και τεχνική ηγεσία δουλεύουν στο δημοτικό γήπεδο του Μαχαιράδου, εκεί όπου θα γίνει το ματς με τη Δόξα Κρανούλας λόγω επισποράς του δημοτικού σταδίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη (καλώς εχόντων των πραγμάτων και οι νεοαποκτηθέντες). Ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Μάγκας που είναι τραυματίας (εξάρθρημα αγκώνα).

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected