Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Προσθήκη για…100άρι!

409090_3161742245497_1506133126_nΜπορεί ο τίτλος να παραπέμπει σε αγώνισμα στίβου, όμως όσοι γνωρίζουν το νέο απόκτημα του ΠΑΣ θα καταλάβουν για ποιο λόγο το αναφέρουμε! Πριν λίγο και με την πιο επίσημη μορφή (αφού η ελευθέρας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα γραφεία των Λευκαδίων) ο Γιώργος Παπαδόπουλος (φωτ. αριστερά) ανήκει στο δυναμικό της ομάδας, προσθέτοντας ταχύτητα και τεχνική στην μεσαία γραμμή.

Ο 22χρονος  (25/1/1990) αμυντικός χαφ, που προέρχεται από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και πραγματοποίησε 14 συμμετοχές φέτος, αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας, μπορεί όμως να παίξει εξίσου καλά και στο κέντρο. Είναι αδερφός του Στέφανου που αγωνίζεται στα Λευκάδια, ενώ το ξεκίνημα του το έκανε με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (15 ετών) και προπονητή τον Κώστα Αραμπατζή.

Η συνέχεια τον βρήκε στον Πόρο και στην τοπική ομάδα που αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική, κατέγραψε 29 συμμετοχές έχοντας μια γεμάτη χρονιά. Μετά την παρουσία του στην ομάδα του νησιού, ο Γιώργος επιστρέφει στη βόρεια Ελλάδα και θα αγωνιστεί στον Κιλκισιακό, όπου θα μετρήσει 27 συμμετοχές.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανάγκασαν ομάδες από Football League 2  αλλά και Football League να δουν την περίπτωση του και τελικά ο 22χρονος παίκτης θα επιλέξει την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά την οριστική συμφωνία του, μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο. Ας δούμε τι δήλωσε :

“Δεν θέλω να πω πολλά…Πηγαίνω σε μία ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή, που δουλεύει άκρως επαγγελματικά και με μια διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα με όλα τα μέσα που διαθέτει. Το υλικό θεωρώ πως είναι το πιο ποιοτικό στον όμιλο με παίκτες αξίας. Η βαθμολογική θέση της ομάδας την αδικεί πραγματικά και από την πλευρά μου θέλω να πω πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως έκανα σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα, για να υλοποιήσει η ομάδα τους στόχους της στο έπακρο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected