Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Αναγέννηση Επανομής – Ενίσχυση με Τοπούζη

ΤΟΠΟΥΖΗΣΜεταγραφικός «πυρετός» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Επανομή, που πατά… γκάζι για να τελειώσει θετικά τις τελευταίες εκκρεμότητες του ρόστερ. Το νέο όνομα που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτό του Πέτρου Τοπούζη, που πιθανότατα από την Παρασκευή θα αποτελεί παίκτη της Αναγέννησης.

Ο 21χρονος Κατερινιώτης επιθετικός θα έρθει στους πράσινους ως δανεικός για έξι μήνες από τον ΠΑΣ Γιάννινα (ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι διατηρεί τα δικαιώματά του), αφού οι Ηπειρώτες και ο παίκτης ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Μιχάλη Μπαλασά. Ο Τοπούζης θα έχει την ευκαιρία να φανεί στους Θεσσαλονικείς και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε υψηλό επίπεδο, αφού στον ΠΑΣ δεν ήταν εύκολο να συμβεί αυτό.

Ο νεαρός φορ είναι πιθανό από την Παρασκευή να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κώστα Βελιτζέλου, ενώ η περίπτωσή του προτιμήθηκε από εκείνες της ξένης αγοράς για λόγους προσαρμογής, αλλά και επειδή υπάρχει μικρότερο ρίσκο.

 Ο Πέτρος Τοπούζης έχει ξαναβρεθεί σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα, παίζοντας πέρυσι στη Δόξα Δράμας (6 συμμετοχές στον πρώτο γύρο), ενώ ξεχώρισε στη Γ΄ Εθνική με τον Τύρναβο (πέρυσι 13 παρουσίες και 4 γκολ στον δεύτερο γύρο) και παλιότερα με την Κοζάνη (28 συμμετοχές και οκτώ γκολ το 2010-2011).

Ο υψηλόσωμος φορ, που θα καλύψει το κενό του Πάτρικ Ογκουνσότο, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σβορώνο Πιερίας και από εκεί μεταπήδησε στη Βέροια (δεν πήρε πάντως ευκαιρίες εκεί), ενώ πρόσφατα απασχόλησε και άλλες ομάδες.

*Θανάσης Ψυχογιός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected