Κατηγορίες
Μεταγραφές

Αιγινιακός – Οργισμένη αντίδραση για Τόλιο!

προεδρος αιγινιακος

Έξαλλοι είναι οι επιτελείς της ομάδας της Πιερίας, που «βράζουν» με τον Θανάση Τόλιο, επειδή τους άφησε στα… κρύα του λουτρού λίγο πριν τις υπογραφές και κατέληξε στον Ηρακλή Ψαχνών. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αιγινίου, Γιάννης Νιώπας, δήλωσε στη mikriliga.com:

«Μας έκανε μπάχαλο την ομάδα! Γι’ αυτό το λόγο ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αιγινιακό ο Σακελλαρίδης, επειδή θα ερχόταν ο Τόλιος. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι αρσενικοί όταν δίνουν τα χέρια και παίρνουν προκαταβολές, κρατούν το λόγο τους. 

Δεν επιστρέφουν τα χρήματα μέσω της… γυναίκας τους σε τρίτους, γιατί δεν έχουν το θάρρος να κοιτάξουν τον πρόεδρο στα μάτια. Δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση από έναν παίκτη με τόσο μεγάλη επαγγελματική καριέρα, ειδικά αν κατάγεται από το Αιγίνιο και ξεκίνησε από εδώ».

Εξάλλου, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Νιώπας, ο έμπειρος γκολκίπερ Γιάννης Σακελλαρίδης έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Γιάννη Βλάχου και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε αθηναϊκή ομάδα της Football League 2.

Στη θέση του αποκτήθηκε ο Πέτρος Μπαϊμάκης, που μαζί με τον Ράπτη θα συγκροτήσει το δίδυμο, ενώ ίσως αποκτηθεί ακόμα ένας νεαρός.

Ο Μπαϊμάκης είναι 22 χρονών και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λάρισα, Νίκη Βόλου και Ελασσόνα.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected