Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Μαυριδόγλου ο τυχερός!

555275_10200515526675827_1926818147_nΤο καλύτερο…ποδαρικό για το 2013 έκανε ο Στέλιος Μαυριδόγλου, αφού ήταν ο τυχερός της βασιλόπιτας της ομάδας του Μακροχωρίου, σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση που έγινε σε γνωστό μεζεδοπωλείο του χωριού. Παρόντες σύσσωμο το ΔΣ, το τεχνικό επιτελείο, δημοσιογράφοι αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, απόρροιας και την πολύ καλής φετινής πορείας των “ασπρόμαυρων”.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Διονύσιος Βούλγαρης, αφού εξήρε την προσπάθεια των παιδιών και τους ευχήθηκε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, έκοψε τη βασιλόπιτα της διοίκησης, το φλουρί της οποίας έπεσε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στους φιλάθλους. Εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία αυτή, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης εξέφρασε για άλλη μία φορά την πικρία του για τη μικρή προσέλευση του κόσμου, ενώ έστειλε τις ευχαριστίες του στους “πολύ λίγους” όπως χαρακτηριστικά τόνισε, που ακολουθούν την ομάδα παντού.

Ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης, ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος για την πορεία της ομάδας, σχολίασε στο Imathia Sports News για το επερχόμενο παιχνίδι με την Κοζάνη λέγοντας : “Ένα κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μας, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τους ποδοσφαιριστές μου και πάμε για το διπλό στην Κοζάνη”.

Από τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης, η ανακοίνωση της παραίτησης του Σταύρου Κωστογλίδη από το ανδρικό τμήμα, παραμένοντας πλέον μόνο στο παιδικό τμήμα. Η διοίκηση θέλησε, μέσω του Imathia Sports News, να εκφράσει την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του και τις ευχαριστίες της για την προσφορά του στο ανδρικό τμήμα. Κατανοεί πλήρως την απόφαση του, όπως χαρακτηριστικά μας τόνισαν, ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησαν άπαντες για το έργο του.

Τέλος, όπως μας πληροφόρησαν, ο Σάκης Γεωργίου, αμέσως μετά τον αγώνα της Κοζάνης, εντάσσεται στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού για να υπηρετήσει τη θητεία του, ενώ σε ερώτηση μας αν τελικά θα υπάρξει κάποια προσθήκη, ο προπονητής της ομάδας μας επανέλαβε πως δεν έχει βρει κάτι εξαιρετικό μέχρι στιγμής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected