Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ζάκυνθος – Απέκτησε Γκίκα!

γκικας δημητρηςΜε μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο των Αμπελοκήπων συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΠΣ Ζάκυνθος ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στο Σιδηρόκαστρο κόντρα στον τοπικό Εθνικό.

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μαγκαφίνης, είχε στη διάθεσή του και το Δημήτρη Γκίκα, τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της Ζακύνθου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι “παρών” στη δύσκολη αποστολή που έχει η Ζακυνθινή ομάδα στο Σιδηρόκαστρο, αφού ήταν “μάχιμος” μέχρι και την περασμένη Κυριακή.

Ο κ. Μαγκαφίνης για το συγκεκριμένο ματς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τσίτση που είναι τραυματίας, το Μάγκα (επίσης), αλλά και τον Κερμενίδη που αναρρώνει από μια θλάση στο δικέφαλο και δε βιάζεται να επιστρέψει ώστε να είναι έτοιμος εκατό τοις εκατό. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσορμπατζίδη, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι στην αποστολή κανονικά.

Στα ευχάριστα φυσική και η συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων Μενίκου, Χατζηβαλσάμη (ετοιμάστηκαν τα δελτία τους), οι οποίοι θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή. Τέλος, σε περίπτωση που αποκτηθεί ένας (ή και δύο) ακόμη παίκτης, τότε οι ανακοινώσεις θα γίνουν από Δευτέρα.

Οι πληροφορίες του Ioniansports.gr κάνουν λόγο για δύο ακόμη μετεγγραφές, οι οποίες είναι “έτοιμες” να κλείσουν.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γκίκας

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τις τοπικές Κατηγορίες, σε ηλικία 10 ετών, φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή Αχαρνών, και η πορεία του στη συνέχεια έχει ως εξής:
Περίοδος 2002-2003: Ηλυσιακός (Δ΄  Εθνική)
Περίοδος 2003-2004: Ηλυσιακός (Γ΄ Εθνική)
Περίοδος 2004-2005: Λάρισα (Β΄ Εθνική)
Περίοδος 2005-2006: Λάρισα (Α΄ Εθνική)
Περίοδος 2006-2007: Λάρισα (Σούπερ Λίγκα)
Περίοδος 2007-2008: Λάρισα (Σούπερ Λίγκα)
Περίοδος 2008-2009: Κέρκυρα (Β΄ εθνική)
Περίοδος 2009-2010: Δόξα Δράμας (Β΄ εθνική)
Ο Γκίκας αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο σαν αμυντικός χαφ, όσο και σαν κεντρικός αμυντικός και έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από την Α’ Εθνική (29 συμμετοχές και 1 γκολ).
*Τάσος Θεοδόσης
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected