Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Με πολλές απουσίες αύριο στην Καλαμαριά

βατανιακοςΜε πληθώρα απουσιών θα παραταχθεί η ομάδα της Κατερίνης στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση και υπό προϋποθέσεις στην έκπληξη.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου περιμένει από τους παίκτες του μια βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με την εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ντεμπούτο θα κάνουν αρκετοί παίκτες  (Ίτσιος, Δασκαλόπουλος, Συμπεθέρης, Γκίκας, Μπουζούκης, Μωυσίδης, Γιαπιτζής, Ν. Κυπαρίσσης).

Από τα νέα αποκτήματα δεν υπολογίζονται οι Παναγιώτης Κυπαρίσσης και Παναγιώτης Ευθυμιάδης, αφού δεν εκδόθηκαν τα δελτία των δυο έμπειρων άσων, ενώ θα λείψουν ακόμα ο στρατευμένος Ποτουρίδης (δεν εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του), ο Γιαλαμίδης, που δοκιμάζεται στη γαλλική Μονακό και ο τραυματίας Λαγδάρης.

Επίσης, παρελθόν αποτελεί ο Μετενίδης, που επέστρεψε στον Πιερικό (ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματά του και θα αποφασίσει για το μέλλον του).

Στην αποστολή μετέχουν οι Ίτσιος, Δασκαλόπουλος, Συμπεθέρης, Γκίκας, Μπουζούκης, Μωυσίδης, Γιαπιτζής, Γιαννούλης, Βέργος, Β. Κατσαμάγκας, Κ. Κατσαμάγκας, Ν. Κυπαρίσσης, Τσινιστίδης, Σιδηρόπουλος, Τσιώμης, Σκούρτι, Ζανέτας.

Μιλώντας για το παιχνίδι στην Καλαμαριά, ο Σάκης Παπαβασιλείου ανέφερε:

«Παρά τις απουσίες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σεβόμαστε την ιστορία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected