Κατηγορίες
Διάφορα

Αναγέννηση Γιαννιτσών – “Κόκκινο” για τις μεταγραφές

γιαννιτσα-βυζαςΔυσάρεστα ήταν τα νέα για τους νεοαποκτηθέντες της Αναγέννησης, που δεν θα αγωνιστούν ούτε κόντρα στον Πιερικό, την Κυριακή στην Κατερίνη! Η φορολογική ενημερότητα είχε ήδη εξασφαλιστεί από τη διοίκηση των κυανόλευκων, αλλά υπήρξε χρονοτριβή με την έλευση της ασφαλιστικής από το ΙΚΑ και δεν πρόλαβαν τα γραφεία της ΕΠΟ την Παρασκευή.

Σε περίπτωση που δεν ανοίξουν αυτά το Σάββατο εκτάκτως (το πιθανότερο), οι Σαμαρόπουλος, Βλαχόπουλος, Σκαθαρούδης, Ζαγοριανός και Χατζηλιάδης, θα έχουν ρόλο θεατή την Κυριακή και θα γυμναστούν ατομικά το πρωί της ίδιας μέρας, κάνοντας προσεχώς ντεμπούτο με τον Ηρακλή (τα δελτία τους θα παραληφθούν τη Δευτέρα από την Αθήνα, από το νομικό σύμβουλο, Νίκο Κυρκούδη). Έτσι, οι επιλογές για το τεχνικό τιμ στην Πιερία θα είναι ξανά… μετρημένα κουκιά, όπως στην πρόσφατη ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την ίδια στιγμή, σε ακόμα μια μεταγραφή προχώρησε η ομάδα της Πέλλας, ενισχύοντας την επίθεση με τον Αντώνη Καπνίδη, έπειτα από την έλευση του Γιώργου Ζαγοριανού λίγες μέρες νωρίτερα. Ο Καπνίδης είναι 20χρονος υψηλόσωμος φορ, που πέρυσι έπαιξε βασικός στην κατηγορία με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα (30 συμμετοχές και ένα γκολ), ενώ φέτος στο πρώτο εξάμηνο ήταν στο ρόστερ της Δόξας Δράμας, χωρίς όμως να πάρει πολλές ευκαιρίες.

Ο νεαρός επιθετικός, με θητεία παλιότερα σε Ερασιτέχνες Ηρακλή και Άρη, στις αρχές της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου είχε υπογράψει στη Νίκη Βόλου, αλλά εν τέλει στην πορεία «έσπασε» το συμβόλαιο με τους Θεσσαλούς. Ο Αντώνης Καπνίδης συμφώνησε προφορικά με τη διοίκηση των Γιαννιτσών, ξεκίνησε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τζιφόπουλου, ενώ μένει να υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιό του.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected