Κατηγορίες
Basket

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης (54-58) Οκτώ πόντους ο Τσαρτσαρής

παναθηναικος-ρεαλ

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν το απόλυτο αφεντικό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος έπαθε μπλακ άουτ στην επίθεση και η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 58-54.

Ο Παναθηναϊκόςαδίκησε τον εαυτό του. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να γκρεμίσουν μέσα σε 5 λεπτά ότι έχτιζαν τα προηγούμενα 35. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» αν και ήταν τα απόλυτα αφεντικά (έφτασαν την διαφορά μέχρι και τους 14 πόντους)…έχασαν το ματς μέσα από τα χέρια τους, 54-58. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη σημείωσαν μόλις 17 πόντους στο δεύτερο μέρος, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαθαν ολική… καθίζηση σκοράροντας μόλις 5 πόντους.

Η καλή μέρα φαίνεται από την αρχή, όπως και η… νύχτα. Από την πρώτη κιόλας φάση οι «πράσινοι» φαινόταν όταν βρισκόντουσαν  σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και είχα πολύ ενέργεια να… καταθέσουν πάνω στο παρκέ. Η επιστροφή του Διαμαντίδη στην ενεργό δράση ήταν από μόνη της ένα έξτρα… εφόδιο σε όλη την ομάδα του «τριφυλλιού».  Ο αμυντικός προσανατολισμός του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρος, με τους «πράσινους» να εστιάζουν πάνω στον Ρούντι αλλά και στην «βραχυκύκλωση» του παιχνιδιού της Ρεάλ. Είναι χαρακτηριστικό στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 11-6 και τον Κώστα Τσαρτσαρή να κάνει τα πάντα πάνω στο παρκέ.

Δεκάλεπτα: 20-11, 37-26, 49-44, 54-58

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 11, Ματσιούλις 5, Καπόνο 4, Ούκιτς 8, Λάσμε 2, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 3, Γκιστ 5, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 8

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ 4, Φερνάντεζ 8, Σουάρεζ, Ρέγες 12, Μίροτιτς 3, Ροντρίγκεζ 6, Χετσμάιερ 11, Μπέγκιτς 6, Κάρολ, Λιούλ 7, Σλότερ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected