Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Σάκης Παπαβασιλείου : “Πιστεύω προσωπικά σε αυτούς τους παίκτες”

παπαβασιλειου σακης1Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη του Βατανιακού επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και μίλησε για ακόμη καλύτερη συνέχεια για την ομάδα του.

«Ευχαριστώ τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια και τη χαρά που μας έδωσαν. Πίστεψα προσωπικά σε αυτούς τους παίκτες, ενώ προσπαθήσαμε τον χειμώνα μέσα από τα προβλήματα και τις αποχωρήσεις να κάνουμε και κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Θέλουμε μια αντάξια και καλύτερη συνέχεια. Γνωρίζαμε πόσο ισχυρός είναι φέτος ο Απόλλων και ότι στην έδρα του είχε μόνο νίκες. Χαιρόμαστε μια-δυο μέρες και μετά γυρίζουμε σελίδα, σκύβουμε πάλι τα κεφάλια και συνεχίζουμε τη δουλειά. Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Παντζιαρά, έχει μια πολύ δουλεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Φιλοδοξούμε και εμείς στον Βατανιακό να κάνουμε αντίστοιχα καλή δουλειά. Δεν θεωρώ ότι αυτή η νίκη ήταν τόσο προϊόν τύχης, πιστεύω στους παίκτες και τη δουλειά μου και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο παίζουν έντεκα με έντεκα!», ήταν τα λόγια του τεχνικού του Βατανιακού.

Από την πλευρά των παικτών, Απόστολος Ίτσιος, επισήμανε: «Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ίσως το πιο απαιτητικό για φέτος βάσει συνθηκών. Με την πρωτοπόρο και μέχρι πρότινος αήττητη ομάδα. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα, που δείχνει ότι έχει και παρόν και μέλλον. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, συνεχίζουμε σε χαμηλούς τόνους την προσπάθεια και εύχομαι στον Απόλλωνα να πανηγυρίσει την άνοδο».

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected