Διάφορα

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Φίλιππος Μέσης 2-1

DSCN2802Της Ειρήνης Σωτηρίου

Μία υπερπολύτιμη νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, επικρατώντας του Φίλιππου Μέσης με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι δύο ομάδες, που έχουν τους ίδιους στόχους, αγωνίστηκαν με απαράμιλλο πάθος και παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο απέδωσαν εξαιρετικά. Ο Αγροτικός τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αδαμίκου και ο Φίλιππος με 8 (!) καθώς εκτός της αποβολής του Κούφα, τραυματίστηκαν οι Τσιάμπας (έφυγε υποβασταζόμενος) και Νίκος Δημοσθένους (κακώση στον αγκώνα), ενώ ο Μάκης Γιαννόπουλος είχε ήδη κάνει τις 3 αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι ισορρόπησε και οι δύο αντίπαλοι απέδειξαν πως ήθελαν όσο τίποτα τους 3 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν αμφότεροι για την παραμονή στην κατηγορία.

Αρνητικό στοιχείο η πολύ μικρή προσέλευση του κόσμου, αφού δεν ξεπερνούσαν τους 60 οι φίλαθλοι στην κερκίδα του γηπέδου.

Ας δούμε την εξέλιξη του παιχνιδιού λεπτό προς λεπτό

18′ Ωραία κίνηση του Χαμπαλάνοβ στο ύψος της περιοχής, θα δεχτεί την πάσα του Χριστιά, όμως θα χάσει την ισορροπία του και το σουτ που θα κάνει θα περάσει μακριά άουτ.

20′ Σέντρα του Θεοδωρίδη από δεξιά, ο Καφές αποδέκτης της μπάλας, δυνατό σουτ η μπάλα μόλις άουτ.

29′ ΓΚΟΛ! Ανάποδο ψαλίδι του Κελεσίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα μετά από κόντρες στον Σωτήρη Δημοσθένους στα δεξιά, σέντρα του τελευταίου και ο Κελεσίδης στην πορεία της μπάλας θα ανοίξει το σκορ (0-1).

30′ Κίτρινη κάρτα Μόσχος.

38′ Κίτρινη κάρτα Τέτος.

42′ Δυνατό σουτ του Ρόκκο, πέφτει στη γωνία του ο Βερβαντίδης και με τη βοήθεια του δοκαριού θα αποσωβήσει το γκολ.

43′ ΓΚΟΛ! Λάθος διώξιμο της άμυνας του Φίλιππου, ο Θεοδωρίδης αποδέκτης της μπάλας και από τα 30 περίπου μέτρα θα εξαπολύσει δυνατό σουτ, η μπάλα “συστημένη” στο “Γ” της εστίας του Ιωακειμίδη, μέσα σε αποθέωση (1-1).

44′ Κίτρινη κάρτα Θεοδωρίδης.

45′ Πάσα του Μαυραγγελίδη στον Νίκο Δημοσθένους, αυτός με πολύ ωραία ενέργεια θα βγει τετ-α-τετ με τον Βεβραντίδη, θα σουτάρει, ο πορτιέρο του Αγροτικού θα αποκρούσει και στην επαναφορά το σουτ του Μαυραγγελίδη θα διώξει πάνω από τη γραμμή ο Μπάμπος.

46′ Κίτρινη κάρτα Ρόκκο.

47′ Κίνηση του Χαμπαλάνοβ από δεξιά, πάσα στον Χριστιά στο ύψος του πέναλτι, τεχνικό σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει ο Ιωακειμίδης.

49′ Κίτρινη κάρτα Τσανασίδης.

50′ Κίτρινη κάρτα Γιαννόπουλος.

67′ ΓΚΟΛ! Ωραία κίνηση του Χαμπαλάνοβ από δεξιά, παράλληλη πάσα στον Χριστιά, σουτ του τελευταίου από το ύψος του πέναλτι, απόκρουση Ιωακειμίδη και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 2-1., ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

71′ Πάσα του Αδαμίκου στον Καφέ, αυτός περνά έναν αντίπαλο από τα αριστερά, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει αρκετά άστοχο.

87′ Ένταση επικράτησε μεταξύ του Τσαουσίδη και του Κούφα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους αποβάλλει και τους δύο.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μπουκουβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσούρα και Βενιόπουλο.

Συμπέρασμα

Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους η προχθεσινή νίκη και μάλιστα με ανατροπή. Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός πως παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και η επιθετική γραμμή της ομάδας δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα της, κατάφερε και επικράτησε επί του δυνατού Φίλιππου Μέσης και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Βέβαια, ο διαφαινόμενος υποβιβασμός της ΑΕ Αλεξάνδρειας από τη Δ’ Εθνική, δίνει εκ των πραγμάτων πιο…δραματικό τόνο στην υπόθεση σωτηρία, όμως απομένουν 11 παιχνίδια ακόμη μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και όλα είναι πιθανά.

Ο Φίλιππος Μέσης από την άλλη δεν κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, ενώ πλέον έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Κλειδιού θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τσιάμπα (ο 24χρονος μέσος μετέβη στο νοσοκομείο μετά τον αγώνα, αλλά τελικά επέστρεψε στο σπίτι, χωρίς κάποια οριστική διάγνωση), Καρασαλίδη (ήδη βρίσκεται στη Βουλγαρία για σπουδές), Κούφα (κόκκινη κάρτα στο προχθεσινό παιχνίδι), τις δεδομένες οι απουσίες των Ζερδαλή και Τσανακτσίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Νίκος Δημοσθένους.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Βερβαντίδης, Βοργιατζίδης (73′ Τσαουσίδης), Τέτος, Μπάμπος, Αδαμίκος, Τσανασίδης, Οικονόμου Α., Καφές (90+3′ Δήμου), Θεοδωρίδης (56′ Χαραλαμπίδης), Χαμπαλάνοβ, Χριστιάς

Φίλιππος Μέσης : Ιωακειμίδης, Κούφας, Μουρατίδης, Μόσχος, Καλούδης, Ρόκκο (55′ Αρβανιτίδης), Γιαννόπουλος, Κελεσίδης, Δημοσθένους Σ., Μαυραγγελίδης (55′ Τσιάμπας), Δημοσθένους Ν. (69′ λ.τ. Μπουντάνι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected