Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νίκος Ιορδανίδης – Κάτοικος Κατερίνης!

CIMG7186Μετά τους Μανίκα, Μπελόσεβιτς, Πολίτη, Αποστολίδη και τους νεαρούς Μπαμίχα και Παπανικολάου, η ομάδα της Κατερίνης ολοκληρώνει τον κύκλο της ενίσχυσής της με τον Νίκο Ιορδανίδη. Πρόκειται για 25χρονο κεντρικό αμυντικό, που προορίζεται για να καλύψει το κενό του Χρήστου Καρτσαμπά και να συνθέσει την τετράδα στα μετόπισθεν με τους Ντόικιτς, Αποστολίδη και Νίκου.

Ο Ιορδανίδης (αδερφός του Γιώργου που συνεχίζει στον Παναιτωλικό) αγωνίστηκε φέτος στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν στη Νάουσα (Δ΄ Εθνική) και απασχόλησε και άλλες ομάδες της Football League (είχε προταθεί σε Φωκικό και Θρασύβουλο), ενώ στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (πέντε χρόνια στη Γ΄ Εθνική ως αρχηγός, με συνολικά 99 παρουσίες και δυο γκολ), Πυργετό Λάρισας (Δ΄ Εθνική πέρυσι το δεύτερο εξάμηνο) και Αετό Σκύδρας (Γ΄ Εθνική πέρυσι το πρώτο εξάμηνο).

Ο Νίκος Ιορδανίδης υπέγραψε την Τρίτη το συμβόλαιό του με τον Πιερικό και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Η συγκεκριμένη περίπτωση προκρίθηκε ανάμεσα σε αρκετές που προτάθηκαν στους μελανόλευκους (όπως οι Ανδρέας Μκρτσιάν της Νίκης Βόλου και Νίκος Τζημογιάννης, που ίσως ερχόταν δανεικός από τη Βέροια). Η σχετική ανακοίνωση, ανέφερε:

“Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιορδανίδη Νίκου. Ο Ιορδανίδης έχει γεννηθεί στις 23/09/1987 και θα φοράει την φανελά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τον επόμενο 1,5 χρόνο”. Ο Ιορδανίδης σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: “Είμαι πολυ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι να τους δικαιώσω”. Στα αγωνιστικά, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected