Γενικά

Αιγινιακός – Το αφεντικό…τρελάθηκε!

ζουρουδηςΣε πρωταθλητή των μεταγραφών εξελίχθηκε η ομάδα του Γιάννη Βλάχου, που την Κυριακή τάραξε τα νερά, με το… κερασάκι στην «τούρτα». Μετά την έλευση των Ψωμιάδη, Κρυστάλλη, Τσιλιανίδη, Κιβρακίδη, Δερμίση, Καραντασιάδη, Γκατζολάρι και Κόλα, ο Αιγινιακός έκανε το μεγάλο «κόλπο» με τον Πέτρο Ζουρούδη!

Ο 33χρονος επιθετικός, που θεωρείται «εγγύηση» στο γκολ, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και αναμένεται να βοηθήσει καταλυτικά την ομάδα της Πιερίας στην προσπάθεια ανόδου.  Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση του Γιάννη Νιώπα έκανε το καθήκον της με το… παραπάνω, δημιουργώντας ένα δυνατό ρόστερ, με τον Ζουρούδη να διεκδικείται αυτή τη μεταγραφική περίοδο από αρκετές ομάδες, όπως η Δόξα Δράμας, η Καβάλα και η Κόρινθος.
Ο Πέτρος Ζουρούδης υπέγραψε για ενάμισι χρόνο στην ομάδα του Αιγινίου, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε διαδοχικά σε Ξάνθη, Χαλκίδα, Πανελευσινιακό, Θρασύβουλο, Παναιτωλικό, Καστοριά, ΠΑΣ Γιάννινα, Διαγόρα, Λεβαδειακό, Καλλονή και μέχρι πρότινος τη Λάρισα. Ο έμπειρος στράικερ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα της άλλης Κυριακής με τη Ζάκυνθο (μαζί με τους Ψωμιάδη, Κιβρακίδη, Δερμίση και Κόλα).
 «Κανένα πισωγύρισμα, με κέρδισε ο πρόεδρος»
 Μιλώντας στη mikriliga.com μετά από αυτή τη μεταγραφή, ο Πέτρος Ζουρούδης ανέφερε: «Η ένταξή μου στον Αιγινιακό δεν είναι πισωγύρισμα! Είναι μια συνειδητή επιλογή. Ήρθα σε μια ομάδα που θεωρείται στις ανερχόμενες επαρχιακές και αποπνέει υγεία, στη διοίκηση και το γήπεδο. Με κέρδισε ο κ. Νιώπας με τη συμπεριφορά του, με έπεισε για το πόσο με ήθελε. Στη Β΄ Εθνική πολλές ομάδες δεν έχουν τη συνέπεια του Αιγινιακού. Άλλωστε, σε τέσσερις μήνες εκεί θα ανήκουμε και εμείς! Ήρθα στο Αιγίνιο για την άνοδο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου και να πετύχω όσα παραπάνω γκολ μπορώ, αυτή είναι η δουλειά μου. Πάντως, από προσωπικές διακρίσεις είμαι… χορτασμένος. Θα χαρώ κυρίως με την άνοδο της ομάδας και την καθιέρωσή της σε υψηλότερο επίπεδο».
 Δωροκίδης: «Τα αδύνατα… δυνατά»
Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός του Αιγινιακού, Δήμος Δωροκίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Με αυτή τη μεταγραφή δείχνουμε έμπρακτα ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική και επικεντρωνόμαστε σ’ αυτόν. Κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά, για να πετύχουμε. Το τελευταίο διάστημα ήρθαν κάποια στραβά αποτελέσματα, αλλά πεισμώσαμε όλοι και θα επανορθώσουμε άμεσα. Η μεταγραφή του Ζουρούδη μαρτυρά τις προθέσεις μας. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα, αν και ούτως ή άλλως έγιναν καλές κινήσεις ενίσχυσης. Ο Ζουρούδης δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι προσωποποίηση του γκολ, ένας παίκτης περιζήτητος σε Β΄ και Γ΄ Εθνική και είναι τιμή μας που θα τον έχουμε στο ρόστερ μας».
*Δημήτρης Δερμίσης
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected