Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Κίνδυνος να χάσει το ματς στα χαρτιά!

309844_10200560560801652_792025144_nΚατήφεια επικρατεί στην ομάδα της Κατερίνης, που γνωρίζει ότι κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το τρίποντο ψυχολογίας που κέρδισε με… ιδρώτα κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, την περασμένη Τετάρτη μέσα στην Καλαμαριά (1-2).

Το ΤΑΠ Βατανιακός περιμένει την κοινοποίηση της ένστασης των Ποντίων κατά του κύρους του ματς από τη διοργανώτρια αρχή (καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν πέντε εκπαιδευόμενοι παίκτες, ενώ η προκήρυξη επιτρέπει μόνο μέχρι τέσσερις, με τη ζημιά να γίνεται όπως φαίνεται στο 90΄, με την είσοδο του Βασίλη Κατσαμάγκα).

Ο πρόεδρος της ομάδας της Πιερίας, Γεράσιμος Ποτουρίδης, δήλωσε σχετικά στη mikriliga.com: «Είχαμε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και του ζητήσαμε να αποσυρθεί η ένσταση, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος. Ότι έγινε απλά ένα λάθος και ας μην το προχωράμε. Δεν αρμόζει στην ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας να προσπαθεί να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Παίζαμε με 8 μικρούς, και έτσι στερούν από 16χρονα και 17χρονα τη χαρά μιας μεγάλης νίκης. Ως φίλαθλος σιχαινόμουν αυτό που είχε κάνει κάποτε ο Ολυμπιακός στον Απόλλωνα με το θέμα Βάλνερ. Ένα ματς όταν κερδίζεται στο γήπεδο, ο αντίπαλος πρέπει να το σέβεται. Πολύ περισσότερο όταν την επιτυχία την κατακτούν πιτσιρικάδες, από τη και ενώ δεν υπήρχε δόλος. Δεν έπαιξε κάποιος τιμωρημένος.

Την Τετάρτη θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις μας. Θεωρούμε ότι στην ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς υπάρχει ειδοποίηση από τρίτα πρόσωπα. Θα βαδίσουμε στην ασάφεια του νόμου για να δικαιωθούμε».

Στα μεταγραφικά, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου μέχρι το βράδυ της Τετάρτης πιθανότατα θα ανακοινώσει τρεις ακόμα προσθήκες. Η μια θα αφορά τον παλιό γνώριμο, Νέστορα Κωτσιόπουλο, αφού ο νεαρός στόπερ δεν θα επιστρέψει στον Πιερικό, ούτε θα συνεχίσει σε ομάδα της Γερμανίας. Επίσης, θα αποκτηθεί ακόμα ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, ενώ για τον αγώνα στην Κρανούλα με τη Δόξα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λαγδάρης και Γιαλαμίδης, με τους Π. Κυπαρίσση και Ευθυμιάδη να κάνουν ντεμπούτο.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected