Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

SKODA Ξάνθη – Βέροια 0-2

βεροια φαση3Στα προημιτελική του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Βέροια, η οποία επικράτησε 2-0 στον επαναληπτικό της Ξάνθης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη. Βέβαια, όλα έγιναν… πιο εύκολα για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά το 36ο λεπτό, όταν ο Καλογέρης με ένα απίστευτο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα.

Στην συνέχεια, η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει στο 51’ με τον Ονουάτσι, αλλά ο Λόπεθ ήταν στη σωστή θέση και δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Μάνταλου έφυγε άουτ. Μάλιστα, στο 55’ και πάλι ο Μάνταλος απείλησε, αλλά η κατάληξη της μπάλας είχε την ίδια κατάληξη με τη προηγούμενη φάση.

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά, η Βέροια ανέβασε και πάλι… στροφές, απείλησε στο 63’ με τον Ολαϊτάν αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 65’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε την προσπάθεια του Κόστλι. Τα πάντα… ξεκαθάρισαν στο 79’ όταν ο Ολαϊτάν έκανε το 2-0 για την «Βασίλισσα» έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Κότσλι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (Συνδέσμου Αθηνών), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Μπαξεβανίδη, Μάνταλο, Ντιέ, Ολαϊτάν.

Skoda Ξάνθη : Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Πάιτο, Γούτας, Γκλέισον, Ντιέ, Βασιλακάκης (45+1’ Ράνος), Μαρίν (58’ Σολτάνι), Πλατέλλας (70’ Μαρκόφσκι), Μάνταλος, Ονουάτσι.

Βέροια : Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Ορέστες, Καλί (86’ Μπάρμπας), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν (81’ Μάνος), Μπαργκάν (76’ Γεωργιάδης), Κόστλι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected