Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Καβάλα – Ολυμπιακός (0-1) Βασικοί Μαραγκός, Γελαδάρης

μητρογλουΟι «ερυθρόλευκοι» έχουν… εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Super League, με αποτέλεσμα το μοναδικό… ερωτηματικό να παραμένει το Κύπελλο Ελλάδας και η διατήρηση των κεκτημένων εντός των τειχών. Οι Πειραιώτες δεν δείχνουν να συναντούν μεγάλα… εμπόδια στον δεύτερη τη τάξει θεσμό του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (30/1) σφράγισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» χάρις σε τέρμα του Σιόβα στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιστροφή Παπαδόπουλου!

Πρωταγωνιστής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας, έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Ο δυναμικός αμυντικός έκανε την επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από 7,5 μήνες.

Τελείωσε… νωρίς

Όσον αφορά στον αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Νικοπολίδη ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους ουσιαστικά… επίσκεψη στην εστία των «Αργοναυτών», στο 12’ με τον Σιόβα, με αποτέλεσμα, το υπόλοιπο της αναμέτρησης να πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι γηπεδούχοι έπρεπε να πετύχουν τέσσερα τέρματα για να προκριθούν.

Πάντως, το «συγκρότημα» του Νίκου Παπαδόπουλου δεν τα… παράτησε και αναζήτησε το τέρμα της ισοφάρισης πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους, ωστόσο, στο 28’ το σουτ του Γελαδάρη και στο 30’ η προσπάθεια του Κάργα δεν προκάλεσαν ανησυχία στον Κάρολ, ενώ κάτι… ανάλογο έγινε στο 31’ στο σουτ του Φετφατζίδη που κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 40’ το δυνατό ευθύβολο σουτ του Γκρέκο απέκρουσε ο Αποστολίδης.

Χαμηλός ρυθμός…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά. Ο Ολυμπιακός διατήρησε τα ηνία του αγώνα, ωστόσο, δεν ανέβασε… στροφές και όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι… έβλεπαν περισσότερο γήπεδο και έχασαν σημαντική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στο 83’ με τον Πάτο, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Παπαδόπουλου και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ, ενώ στο 85’ ο Αποστολίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σε δυνατό σουτ του Βλαχοδήμου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουκάκης (Ηρακλείου), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γκρέκο, Παπάζογλου.

Καβάλα : Αποστολίδης, Παγώνης, (51′ Εντιαγέ), Κάργας, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Γελαδάρης (51′ Ρεβυθόπουλος), Κούτεφ, Τάσιτς, Πλιάγκας (63′ Ντος Σάντος), Πάτο.

Ολυμπιακός : Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς (46′ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Σιόβας, Λυκογιάννης, Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο (58′ Πίνο), Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected