Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αιγινιακός – “Κερασάκι” ο Μάγγος!

μαγγος«Πάρτι» έκανε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Γιάννη Βλάχου, συμπληρώνοντας μια 12 νεοαποκτηθέντων, με «ηχηρά» ονόματα, αλλά και αξιόλογους νεαρούς. Το σίγουρο είναι ότι ο Αιγινιακός θα παραταχθεί στη συνέχεια με αλλαγμένο προφίλ και θεωρητικά αισθητά βελτιωμένο ρόστερ. Η κίνηση της τελευταίας στιγμής για την ομάδα της Πιερίας ήρθε την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν πέσει η… αυλαία, με τον Θανάση Μάγγο!

Πρόκειται για 22χρονο αμυντικό χαφ, που στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν αγωνίστηκε στη Λάρισα, μαζί με τον Πέτρο Ζουρούδη. Ο Μάγγος γνωρίζει καλά τα… κατατόπια στην κατηγορία, αφού συνολικά έχει 81 παρουσίες και 4 γκολ, με τα χρώματα της Νίκης Βόλου και του Τυρνάβου.

Πλέον, με ενδιαφέρον αναμένεται η διαχείριση ενός τόσο «φανταχτερού» ρόστερ από το τεχνικό τιμ, από τη στιγμή ειδικά που δεν υπάρχουν απουσίες ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Ζάκυνθο (θα κάνουν ντεμπούτο αρκετοί). Το διπλό είναι μονόδρομος για την ομάδα του Αιγινίου, ώστε να διαγραφεί η προηγούμενη «γκέλα» με τον Οδυσσέα Κορδελιού και να ξεκινήσει η βαθμολογική αντεπίθεση με στόχο την άνοδο.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected