Κατηγορίες
Αθλήματα

ΑΟ Προσοτσάνης – Το φετινό θαύμα και η τεράστια πρόκριση!

προσοτσανηΠρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδος για την γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, μέσα στην Κατερίνη επί του τοπικού Ορφέα. Η μεγαλύτερη έως σήμερα επιτυχία για τα κορίτσια, που στον ημιτελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Άρτας της Ελένης Μιχαηλίδου, σε μονό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 16 ή 17 Φεβρουαρίου στην Προσοτσάνη.

Τα κορίτσια του ΑΟ Προσοτσάνης από την αρχή του αγώνα πήραν το προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Αξιοποιώντας την πολύ καλή τους άμυνα και τον γρήγορο αιφνιδιασμό, δεν έδωσαν περιθώρια αντίδρασης στην τοπική ομάδα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο προηγούμενες 9-16.

Με δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο αύξησαν την διαφορά από τα εφτά τέρματα στα δέκα και την διατήρησαν, χωρίς να πιεστούν, μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας μια μεγάλη πρόκριση μαζί με τους 40 φιλάθλους της ομάδας που τις ακολούθησαν στην Κατερίνη. Τελικό αποτέλεσμα 20-30.

Στην ομάδα της Δράμας αγωνίζεται η πρώην παίκτρια του Φίλιππου Βέροιας (2005-2006) Παρασκευή Κελετζή, η οποία είναι η μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Αραμπατζή, του Ημαθιώτη αμυντικού της ΑΕ Καλαμπακίου.

Ορφέας Κατερίνης: Ciku S, Ciku M.11, Ναχάμου Μ., Πετρίδου Γ.2, ΤσακπουνίδουΕ., Χοτοκουρίδου Κ., Βαρμάζη Α., Κυριακού Μ., Στρογγύλου Α.1,Ασαρίδου Μ.1, Τζήμα Δ.2, Σαλασίδου Ε.1, Δαδάκου Π.1, Συμώνη Π.1.

Α.Ο. Προσοτσάνης : Στουγιαννίδου Χ. 9, Πολίτη Αι., Σμυρλή Μ. 2, Τόσκα Χρ.1, Λαζαρίδου Μ.1, Παύλου Μ. 6, Παπαδοπούλου Σ., Λάλα Ε., Πέγιογλου Ι.5, Κεπεσίδου Μ., Καραπιπέρη Χρ., Καραμούδα Μ.1, Κελετζή Π., Αθανασιάδου Π.5.

Διαιτητές: Μπουγιάκας -Χατζηπαναγιωτίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected