Football League - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λευκάδια – Γκολ στο…89′ και στο 90!

297941_2466164854136_759505461_nΚάλλιο αργά παρά ποτέ λέει μια παροιμία και αυτό ταιριάζει…γάντι στην περίπτωση του ενός από τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των Λευκαδίων! Ο λόγος για τον Γιώργο Λεκάκη (φωτ. δεξιά), ο οποίος αποτέλεσε διακαή πόθο των “κυανοκελύκων” τόσο την περσινή περίοδο όσο και τη φετινή, αλλά τελικά το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και πλέον η μεταγραφή του είναι γεγονός.

Ο 25χρονος (07/12/1987) αριστερός μπακ (μπορεί να αγωνιστεί κατά συνθήκη και σε όλη την αμυντική γραμμή) αποτελεί παλιό γνώριμο του Γιώργου Τυριακίδη από τον Αετό Σκύδρας και μετά την 6μηνη…περιπέτεια του στην Λευκάδα και στον Τυλυκράτη, από χθες αποτελεί μέλος της οικογένειας των Λευκαδίων. Τη φετινή περίοδο ο Γιώργος Λεκάκης θα ήθελε σίγουρα να την…ξεχάσει, αφού εκτός της μικρής συμμετοχής και των πολλών προβλημάτων στην ομάδα του νησιού, είχε περάσει ένα…φεγγάρι και στην Αναγέννηση Επανομής, χωρίς ωστόσο να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις με την ομάδα της Football League, παρά μόνο κάποιες συμμετοχές στα φιλικά. Η μεταγραφή του 25χρονου μπακ αναμένεται να καλύψει το κενό του Αργύρη Κουβατσίδη και σίγουρα αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη για τη δύσκολη συνέχεια του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη μεταγραφή ταυτόχρονα με τη…δύση της μεταγραφικής περιόδου ακούει στο όνομα Γιώργος Παπακωνσταντίνου (όχι ο υπουργός, προς Θεού….), είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ. Ο νεαρός μέσος δοκιμάστηκε για 20 περίπου μέρες στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, μετά από προσωπική επιλογή του Γιώργου Φοιρού, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ, ειδικά μετά τη φυγή του Θεσσαλονικού τεχνικού διευθυντή. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανήκει στον Αγροτικό Αστέρα και μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Καμπάνη βρέθηκε στην πόλη της Πέλλας για να περάσει τα τεστ, αλλά μόνο ο δεύτερος υπέγραψε με την ομάδα του Γιάννη Τζιφόπουλου. Ο νεαρός αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Τυριακίδη, ο οποίος συνέλεξε πληροφορίες και κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν παίκτη με περγαμηνές και με μεγάλο πλεονέκτημα την ηλικία του.

Η ομάδα των Λευκαδίων, παρόλο που φέτος έχει απογοητεύσει με την πορεία της στο πρωτάθλημα, εντούτοις έχει καταφέρει να προσελκύσει παίκτες από υψηλότερο επίπεδο, οι οποίοι έχουν προσδώσει κύρος και εμπειρία στο ρόστερ. Ο Γιώργος Τυριακίδης καλείται, στις εναπομείναντες αγωνιστικές, να καταφέρει την καλύτερη συγκομιδή για την ομάδα και να δημιουργήσει τις βάσεις για έναν δυνατό και υπολογίσιμο αντίπαλο τη νέα χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected