Κατηγορίες
Super League 1

Βέροια – Παρουσίασε Ντούσερ και Μοκάκε

Τα δυο τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η «Βασίλισσα του Βορρά» το μεσημέρι του Σαββάτου (02/02) με τους δυο ποδοσφαιριστές να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα της Ημαθίας.

ντουσερΆλντο Ντούσερ και Μάρκους Μοκακέ είναι κι επίσημα παίκτες της Βέροιας, με την παρουσίασή τους να γίνεται το Σάββατο από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Αμφότεροι ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής στη Super League. Παράλληλα, τόσο ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός όσο κι ο Αργεντινός αμυντικός μέσος υποστήριξαν πως θα δουλέψουν σκληρά τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αφού έχουν αρκετό καιρό να αγωνιστούν, για να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσουν τη Βέροια στους προσεχείς αγώνες.

Ο Άλντο Ντούσερ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο, να γίνει μια αρχή και παιχνίδι με παιχνίδι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας».

Ενώ από την πλευρά του ο Μοκακέ είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους υπευθύνους που με έφεραν εδώ. Έχω ήδη αγωνιστεί στην Α’ Εθνική στην Γαλλία και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας».

*contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected