Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – “Βάλσαμο” η διακοπή

βατανιακοςΤρίβει τα… χέρια του από ικανοποίηση ο Σάκης Παπαβασιλείου για τους Κατερινιώτες. Ο λόγος είναι ότι η αναβολή της αγωνιστικής για την άλλη Κυριακή, δίνει τη δυνατότητα σε τέσσερις παίκτες που θα απουσίαζαν, να κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Βατανιακού, την άλλη Κυριακή στην Κρανούλα με τη Δόξα.

Ο λόγος για τους νεοαποκτηθέντες, Παναγιώτη Κυπαρίσση, Νέστορα Κωτσιόπουλο, Δημήτρη Κολαξίδη και Δημήτρη Καπετάνο, που θα κάνουν τελικά ντεμπούτο σε αποστολή. Επίσης, οι Γιαλαμίδης και Σιδηρόπουλος θα έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους, ενώ δεν αποκλείεται να προλάβει και ο Μωυσίδης, που προς το παρόν είναι αμφίβολος. Έτσι, μοναδική απουσία για την ομάδα της Πιερίας θα είναι ο τραυματίας Λαγδάρης.

Στα αγωνιστικά, δεν καρποφόρησαν οι αναζητήσεις για αντίπαλο, ώστε να διεξαχθεί φιλικό και έτσι την Κυριακή θα δοθεί ρεπό από το τεχνικό τιμ.  Τέλος, στον Βατανιακό περιμένουν τις εξελίξεις με την ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα και δεν αποκλείεται την Τρίτη να εκδικαστεί η υπόθεση.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected