Γενικά

Αιγινιακός – Ρόστερ για…δύο ομάδες!

αιγινιακος φασηΜόνο με προπονήσεις και το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης θα κυλήσει η επόμενη εβδομάδα για την ομάδα του Γιάννη Βλάχου, αφού δεν θα δοθεί κάποιο τεστ, πριν τον αγώνα της άλλης Κυριακής στη Ζάκυνθο.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού δουλεύει καθημερινά με το έμψυχο δυναμικό για να «παντρέψει» τους αρκετούς νεοαποκτηθέντες (διψήφιος ο αριθμός τους) με τους προϋπάρχοντες, ώστε το νέο «μείγμα» να οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία την ομάδα της Πιερίας.

 Η ομάδα του Αιγινίου αριθμεί πλέον πάνω από 30 παίκτες στο ρόστερ και υπάρχουν περιθώρια αναπλήρωσης οποιουδήποτε, σε απευκταίο ενδεχόμενο τραυματισμού ή τιμωρίας.

Στις κινήσεις του χειμώνα ήρθαν αξιόλογοι παίκτες εμπειρίας, όπως οι Ζουρούδης, Ψωμιάδης, Μάγγος, Κρυστάλλης, αλλά και αξιόλογοι νεαροί, όπως οι Καραντασιάδης, Τσιλιανίδης, Δερμίσης, Κιβρακίδης και Γκατζολάρι. Αντίθετα, δεν αποχώρησαν πολλά στελέχη πρώτης γραμμής, με εξαίρεση τους Τασίδη, Αποστολίδη, Σακελλαρίδη και Ντούλα (οι δύο τελευταίοι ανήκουν πλέον στον Αχιλλέα Νεοκάστρου)

Για το παιχνίδι στη Ζάκυνθο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ, με εξαίρεση τον ανέτοιμο Ραπτόπουλο, ενώ πολλοί παίκτες αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο σε αποστολή για τον Αιγινιακό, που δείχνει έτοιμος να εξαπολύσει τη βαθμολογική αντεπίθεσή του.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected