Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – Δύσκολη έξοδος στην Κρανούλα

παπαβασιλειου σακηςΜε «οδηγό» το διπλό στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα, άσχετα αν στην πορεία χαθεί στα χαρτιά το τρίποντο, στην εκδίκαση της Πέμπτης, η ομάδα της Κατερίνης είναι αποφασισμένη να φύγει με τη νίκη την Κυριακή από την έδρα της Δόξας Κρανούλας.

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, με δηλώσεις στη mikriliga.com υποστήριξε:

«Μας έκανε καλό η μετάθεση της αγωνιστικής μια εβδομάδα μετά, καθώς επανήλθαν κάποιοι τραυματίες, ενώ θα εκδοθούν την Τετάρτη τα δελτία των υπόλοιπων νεοαποκτηθέντων. Σεβόμαστε τη Δόξα Κρανούλας, παρότι δείχνει να έχει αποδυναμωθεί και θεωρούμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε το τρίποντο. Το παιχνίδι είναι «κλειδί» για εμάς, ορόσημο. Με διπλό κάνουμε ένα σημαντικό βήμα εδραίωσης στην πρώτη πεντάδα. Οδηγός μας είναι η νίκη στην Καλαμαριά και ξέρουμε ότι τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Αν φτάσουμε τώρα στην επιτυχία, θα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Στα αγωνιστικά, επανέρχονται οι τραυματίες Γιαλαμίδης, Μωυσίδης και Σιδηρόπουλος, ενώ ντεμπούτο θα κάνουν οι νεοαποκτηθέντες Π. Κυπαρίσσης, Καπετάνος, Κωτσιόπουλος και Κολαξίδης.  Έτσι, μοναδική απουσία για την ομάδα της Πιερίας θα είναι ο τραυματίας Λαγδάρης, που έχει υποβληθεί σε μαγνητική και αναμένονται.

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected