Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Ράχης – Ολυμπιακός Λουτρού 1-0 (+φωτορεπορτάζ)

Του Δημήτρη Χαραλαμπίδη

Σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη πήρε ο Εθνικός στην Ράχη επί του αξιόμαχου Ολυμπιακού Λουτρού με σκορ 1-0. Σε ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι από τις δύο ομάδες η τύχη χαμογέλασε στο τέλος για τους γηπεδούχους. Με τη νίκη τους αυτή μπαίνουν για τα καλά στο…κόλπο της παραμονής και μάλιστα έβαλαν σε περιπέτειες τους αντιπάλους τους, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην ουρά.

Παρόλο που οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό οι φάσεις ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει ισόπαλο 0-0.

Στη επανάληψη ο Εθνικός μπήκε αποφασισμένος για την νίκη η οποία ήταν ο μοναδικός στόχος της ομάδας και πίεζε την ομάδα του Λουτρού. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι ακόμη επιζητούσαν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Τελικά στο 89΄ κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει για δεύτερο παιχνίδι. Στη φάση αυτή ο έμπειρος επιθετικός έπιασε κεφαλιά, ο τερματοφύλακας δεν συγκράτησε τη μπάλα και πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Τελικά ο βοηθός υπέδειξε τη σέντρα, γεγονός που ξεσήκωσε “θύελλα” διαμαρτυριών, καθώς όπως υποστηρίζουν, η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή στην διεκδικήσημη κεφαλιά του παίκτη του Εθνικού με τον τερματοφύλακα του Λουτρού.

Διαιτητής : Καρυπίδης
Α’ Βοηθός : Δίπλας
Β’ Βοηθός : Συμεωνίδης

Συνθέσεις

Εθνικός Ράχης : Παρμάκας, Ρίσσος (52΄ Τσιαμήτρος), Τσακιράκης, Μπιτζές, Νικολαίδης, Λασκάρογλου (65΄ Στεργιόπουλος), Τσαρτσής, Γατόπουλος, Λαζαριώτης, Παπαδόπουλος, Πετράκης (88΄ Αϊβάζης).

Ολυμπιακός Λουτρού : Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Χατζόπουλος, Πετικόπουλος, Συρόπουλος, Σιμιτζής, Τσιαπανίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Καραγιάννης, Μπουνταΐτης (83΄ Αναστασόπουλος Δ.), Αναστασόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected