Κατηγορίες
Football League

Φωκικός – Καλλιθέα (0-0) Βασικός ο Γεωργίου

φωκικος φασηΜε το «λευκό» 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Φωκικού με την Καλλιθέα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στην βαθμολογία, παραμένοντας στις τελευταίες θέσεις. Πάντως το ματς αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα, καθώς το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο «μονομάχοι» ήταν κάτω του μετρίου.

Στο πρώτο μέρος, τα πολλά λάθη δεν επέτρεψαν στους παίκτες των δύο ομάδων να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με εξαίρεση αυτή του 34ου λεπτού, όταν ο Νάστος έκανε τη σέντρα, ο Ταμπάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα, ωστόσο στο 57’ η κεφαλιά του Ευσταθίου πέρασε άουτ, ενώ στο 77’ ο Ντακόλ εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Φώκικος : Γεωργίου, Μαρτίνος, Θωμόπουλος, Παπαζούδης, Λίτσος, Κωστόπουλος, Νάστος, Ευσταθίου, Γκόμες, Ταμπάκης (62’ Σουλελές), Γουόρντεν (81’ Θέος).

Καλλιθέα : Μιχελής, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Ντακόλ, Πίκολο, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Θεολόγου, Καλτσάς (86’ Ματσούκας), Ατματζίδης, Χριστοφιλέας (60’ Φουτσίνι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected