Κατηγορίες
Γενικά

Ζάκυνθος – Ειδησεογραφία ενόψει Τυλυκράτη

ψαρρης ζακυνθος

Ένα πρόβλημα που αφορά σε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του Σάκη Ψάρρη ήρθε να “πονοκεφαλιάσει” τον τεχνικό της Ζακύνθου, Δημήτρη Μαγκαφίνη, λίγα 24ωρα πριν τον “τελικό” με τον Αιγινιακό (Κυριακή ώρα 3 μμ στο Μαχαιράδο).

Ο νεαρός Ζακυνθινός επιθετικός ποδοσφαιριστής σήμερα δοκίμασε να προπονηθεί αλλά πονούσε κι έτσι η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για το ματς της Κυριακής. Σε περίπτωση που και αύριο δεν καταφέρει να προπονηθεί τότε θα αποκλειστεί από τον προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Τσολακούδη που είναι τιμωρημένος (2 αγωνιστικές) καθώς και τους Τσίτση, Κερμενίδη που είναι τραυματίες. Αντίθετα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νεοαποκτηθέντες.

Οι προπονήσεις είναι κάθε μέρα πρωινές – μεσημεριανές και γίνονται στο γήπεδο του Μαχαιράδου, όπου θα γίνει και το ματς.  Το μεγάλο στοίχημα για τον έμπειρο τεχνικό είναι το “δέσιμο” της ομάδας αφού έχουν αποκτηθεί 13 ποδοσφαιριστές την περίοδο Ιανουαρίου. Σίγουρα, την Κυριακή κόντρα στον Αιγινιακό οι Ζακυνθινοί φίλαθλοι θα δουν “νέα” ομάδα.

*Τάσος Θεοδόσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected