Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μακεδονικός Κοζάνης 1-1

IMG_0568Χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα έδειξε μέσα στην Νεοκαισάρεια ο…λαβωμένος Μακεδονικός αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση και την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΦΑΣ Νάουσα. Οι γηπεδούχοι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα τους έχασαν βαθμούς, μένοντας αρκετά πίσω στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Το τελικό 1-1 αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, οι οποίοι βάση των ευκαιριών ιδίως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν φύγει ακόμα και με το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα, αλλά κι από την άλλη επικρατεί ικανοποίηση γιατί μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Και οι δυσκολίες δεν ήταν λίγες αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 57΄κατάφεραν να απαντήσουν όμως σχετικά νωρίς στο 67΄, έμειναν με δέκα παίκτες απο το 75΄(αποβολή Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη), έχασαν λόγω τραυματισμού τον Μαντζώλα στο 81΄και έμειναν ακόμα και με εννιά στα τελευταία πέντε λεπτά των καθυστερήσεων λόγω αποβολής του Μαλούτα (δεύτερη κίτρινη).

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς, όπως την περιγράφει ο Γιώργος Κατσίκας :

4΄Ο Μαλούτας θα κλέψει τη μπάλα λίγο έξω απο την περιοχή θα πιάσει δυνατό γωνιακό σουτ, αλλά ο Καρασκόρδας με ωραία προσπάθεια θα διώξει σε κόρνερ.

8΄Ο Μπέης θα εκτελέσει δυνατό πλάγιο μέσα στην περιοχή, ο Νάκας ανάποδο ψαλιδάκι λίγο έξω.

35΄Μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού να προηγηθεί. Ο Κουμπούρας από τα αριστερά θα βγάλει τη σέντρα, ο Νικολάου μέσα απο τη μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά για να αναγκάσει τον Καρασκόρδα να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

42΄Σέντρα Αργυρόπουλου, κεφαλιά μέσα απο τη μικρή περιοχή του Μαλούτα , ο Καρασκόρδας σε ετοιμότητα διώχνει σε κόρνερ.

48΄Φάουλ βολίδα του Μπαγγέα, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

57΄ΓΚΟΛ! Παράλληλη σέντρα του Ευαγγελόπουλου ο Κλιάνης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 1-0.

67΄Ο Ζαχαριάδης θα βρει τον Κυπίρτογλου, αυτός θα αποφύγει έναν αντίπαλο θα πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει θα αιφνιδιάσει τον Καρασκόρδα και θα καταλήξει στα δίχτυα 1-1.

72΄Ο Μακεδονικός χάνει την ευκαιρία να γυρίσει το ματς, όταν ο Κουμπούρας θα εκτελέσει δυνατό φάουλ, ο Καρασκόρδας θα αποκρούσει, η μπάλα θα φτάσει στον Ζαχαριάδη που με γυριστό δυνατό σουτ θα την στείλει λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι.

74΄Σουτ του Ευαγγελόπουλου απο κοντά λίγο έξω απο την εστία του Βαρυτιμίδη.

75΄Δεύτερη κίτρινη στον Τσαμπούρη και αποβολή.

88΄Σουτ του Νάκα από καλό σημείο, άουτ.

90+1′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μαλούτα και ο Μακεδονικός για τα υπόλοιπα 5΄με εννιά.

Αχιλλέας  Νεοκαισάρειας : Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Γελαδάρης (73’ Αγγελάκης), Μπέης (83’ Τζιάμης), Μπαγλαρίδης, Θαμνόπουλος (78’ Κωτσαρίδης), Νάκας, Κλιάνης, Ευαγγελόπουλος, Τσαμπέρης, Μπεκιάρης.

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Μαλούτας, Κυπίρτογλου, Αντωνόπουλος, Κωστίκας, Κουμπούρας, Νικολάου (90+2’ Παπαδημητρίου), Μαντζόλας (83’ Ζιαζιάς), Τσαμπούρης, Ζαχαριάδης, Αργυρόπουλος.

* Γιώργος Κατσίκας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected