Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Βασίλισσα Θράκης – Αμαζόνες 1-3 & ΑΣ Μετέωρα – ΠΑΟΚ Κοζάνης 1-0

2046_10200588901070141_1775633273_nΗ Βασίλισσα της Θράκης ηττήθηκε στο γήπεδο του Κουτσού με 1-3 από τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων και συνεχίζει να συλλέγει εμπειρίες με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στο μέλλον. Για τη Βασίλισσα σκόραρε η Κομήτη και για τις Αμαζόνες δύο γκολ σημείωσε η Μαργαρίτη και ένα η Καλαντζή.

Τέλος, τα Μετέωρα πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας εντός έδρας με 1-0 τον ΠΑΟΚ Κοζάνης χάρη σε γκολ της Καρπούζα.

Βασίλισσα Θράκης – Αμαζόνες 1-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι Αμαζόνες που πέρασαν με «διπλό» από την Ξάνθη κερδίζοντας τη Βασίλισσα Θράκης με 1-3. Οι Καλυβιώτισσες ήταν καλύτερες και έφτασαν δίκαια στη νίκη. Το σκορ άνοιξε η Κούμπου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα της Μητσογιάννη ενώ η ίδια παίκτρια με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενες πέτυχαν και 3ο γκολ με την Καλαντζή που έκανε την επέλαση και ολοκλήρωσε με μακρινό σουτ ενώ η Τζοβάρα με αυτογκόλ, έδωσε το γκολ της τιμής στις γηπεδούχες.

Μετέωρα – ΠΑΟΚ Κοζάνης 1-0

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχαν τα Μετέωρα. Οι Καλαμπακιώτισσες επικράτησαν του ΠΑΟΚ Κοζάνης με 1-0… σπάζοντας το ρόδι για τη φετινη σεζόν. Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε η Καρπούζα ενώ η Νέστορα απέκρουσε πέναλτι όταν το σκορ ήταν 0-0.

Μελανό σημείο της συνάντησης ήταν ο τραυματισμός της Ραφαέλας Μπούρα που γύρισε το γόνατο της και υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών .

*Λεωνίδας Κάλφας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected