Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Πυρσός Γρεβενών 3-1

Ένα θεαματικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί για άλλη μία φορά θεατές στο Μακροχώρι. Η τοπική Ένωση επικράτησε δύσκολα του Πυρσού Γρεβενών και πλησίασε στος 3 βαθμούς την πρωτοπόρο Κοζάνη. Η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου συνέχισε τις καλές τις εμφανίσεις, έχασε πέναλτι στο 1ο λεπτό και μετά την  επίτευξη του 2-1 από πλευράς γηπεδούχων, πίεσαν για την ισοφάριση, ρίσκαραν παίζοντας επιθετικά, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα της και κατάφερε, σε σημεία που το παιχνίδι “έγερνε” προς την πλευρά των φιλοξενούμενων, να διατηρεί την ψυχραιμία της και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Σπύρο Σταματέλο, πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν την ΑΕ Αλεξάνδρειας να μειώνει τη διαφορά στις 7 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Κυριακής, όπου υποδέχεται τους “πράσινους” της Ημαθίας στην έδρα τους. Με νίκη ξεκαθαρίζουν όλα και ο Πυρσός θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς όπως την καταγράφει η συνεργάτης μας Ειρήνη Σωτηρίου:

1′ Με το…καλημέρα, ο Πυρσός θα απειλήσει σοβαρά την εστία του Σταματέλου. Ο Γκέτσιος θα κάνει ωραία κίνηση μετά την σέντρα του αγώνα, θα πασάρει στον Κουτσομήτρο στη μεγάλη περιοχή, ο έμπειρος επιθετικός των Γρεβενών θα “τσιμπήσει” τη μπάλα και ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου θα τον ανατρέψει. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Σελεμίδης θα υποδείξει την άσπρη βούλα, όμως ο Γκέτσιος δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Σταματέλο, ο οποίος θα αποκρούσει. Στο ριμπάουντ ο Παπαδόπουλος δεν θα καταφέρει να σκοράρει, αφού το σουτ θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

14′ Ο Κουτσομήτρος θα βρεθεί με πλάτη στο τέρμα, λίγα μέτρα από το ύψος της περιοχής, θα πασάρει παράλληλα στον νεοαποκτηθέντα από τον Καμβουνιακό Σωτήρη, ο οποίος θα σουτάρει άουτ.

23′ ΓΚΟΛ! Ωραία κίνηση του Χάρη Συμεωνίδη από δεξιά, θα αλλάξει κατεύθυνση προς τον άξονα και θα επιχειρήσει δυνατό σουτ. Ο Αθανασόπουλος θα κάνει όμως λάθος εκτίμηση, η μπάλα θα φύγει από τον έλεγχο του και θα καταλήξει στα δίχτυα, με τον πορτιέρο του Πυρσού να….τραβά τα μαλλιά του (1-0).

34′ Κίνηση κατά μέτωπο του Τσακαλίδη, θα πασάρει στον Μπάκανο στο ύψος της περιοχής, αυτός θα σουτάρει και ο Αθανασόπουλος θα αποκρούσει σε κόρνερ.

37′ ΓΚΟΛ! Ο Κουτσομήτρος θα μπει στην περιοχή, ο Σωτήρης στην πορεία της μπάλας, θα αφήσει για τον Γκέτσιο και αυτός με σουτ θα ισοφαρίσει για την ομάδα του (1-1).

48′ ΓΚΟΛ! Γκολ-“καρμπόν” για τον Χάρη Συμεωνίδη, με τον Αθανασόπουλο αυτή τη φορά να μην μπορεί να βρει την μπάλα (2-1).

52′ Ο προωθημένος Ζαρογιάννης θα βρει τον Βελλίνη, ο οποίος θα γυρίσει ωραία το σώμα του, το σουτ όμως που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο άουτ.

53′ Εκτέλεση κόρνερ του Μπόλου, ο Γκέτσιος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Σαλέπης λίγο πριν τη γραμμή θα διώξει κάθε κίνδυνο.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυρσό. Ο Θεοδωρίδης θα κάνει λάθος στο κέντρο, ο Γκέτσιος θα βρει με τη μία τον Κουτσομήτρο, τετ-α-τετ αυτός με τον Σταματέλο, ο πορτιέρο των “ασπρόμαυρων” θα σώσει την ομάδα του από την ισοφάριση.

67′ Εντυπωσιακή φάση για το Μακροχώρι. Ο Αντώνης Ηλιάδης θα πλαγιοκοπήσει από τα αριστερά, θα επιχειρήσει τη σέντρα, ο Βελλίνης θα πιάσει το ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου.

83′ Εκτέλεση φάουλ του Ημαθιώτη μέσου Ραφαήλ Τσαρτσαρή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90+3′ ΓΚΟΛ! Τέλος του αγώνα με γκολ για το Μακροχώρι. Ο Αντώνης Ηλιάδης θα κλέψει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα κάνει την κούρσα μέχρι το αντίπαλο τέρμα και με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Σελεμίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή Χ., Δεμερτζή Ν.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης Χ., Ηλιάδης Γ., Σαλέπης, Ζαρογιάννης (85′ Καλούδης), Ηλιάδης Α., Θεοδωρίδης (66′ Δεληγιώργης), Βούλγαρης (78′ Συμεωνίδης Γ.), Τσακαλίδης, Βελλίνης.

Πυρσός Γρεβενών : Αθανασόπουλος, Τσαρτσαρής, Μπόλος, Καραγιάννης, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (74′ Ζολώτας), Γεωργίου (42′ Μπόζιαρης / 78′ Χερίδης), Κουτσομήτρος, Γκέτσιος, Σωτήρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected