Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Παπανώτας – Ποιος είναι ο νέος προπονητής των Λευκαδίων

 

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής και ο ΠΑΣ Λευκαδίων θα πορευτεί με νέο προπονητή, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Τυριακίδη από τον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση των “κυανολεύκων”, μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο χθες, αποφάσισε την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας με τον τέως πλέον προπονητή της ομάδας και πάρθηκε η απόφαση να καλέσουν σε συζητήσεις τον Νίκο Παπανώτα, γνωστός στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Πριν λίγο ο 45χρονος τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες μας, αποχώρησε από τα γραφείο του προέδρου της ομάδας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη, έχοντας συμφωνήσει οριστικά στη συνεργασία με τη διοίκηση. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, μας ζήτησε να προβεί στην παρακάτω δήλωση :

“Σύσσωμο το ΔΣ αποφάσισε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας με τον Γιώργο Τυριακίδη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον μέχρι πρότινος προπονητή μας για την πολύτιμη βοήθεια του και να  ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Αποφασίσαμε επίσης, αντικαταστάτης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να είναι ο Νίκος Παπανώτας, γνώστης της Ημαθιώτικης πραγματικότητας αλλά και της κατηγορίας, αναλαμβάνοντας από σήμερα κιόλας το ποδοσφαιρικό τμήμα.”

Ποιος είναι ο Νίκος Παπανώτας

Ο νέος προπονητής των Λευκαδίων γεννήθηκε στις 14/01/1968 στην Έδεσσα και είναι πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Διοίκησης και Οικονομίας, ενώ διατελεί υπάλληλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Είναι κάτοχος Πτυχίου UEFA A’, ενώ πλούσια είναι η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Αγωνίστηκε σε ΑΕ Ποντίων, Αετό Σκύδρας, Κοζάνη, ΑΕ Αλεξάνδρειας και Βέροια. Εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις του ως προπονητής, καθώς σε όποια ομάδα εργάστηκε κατέκτησε τίτλο! Το ξεκίνημα έγινε το 1992 στον ΑΟ  Σύμης, κατακτώντας με την ομάδα του νησιού το πρώτο του πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Στη συνέχεια και για 6 συναπτά έτη (2005 – 2011) διετέλεσε τεχνικός στην Νίκη Αγκαθιάς, κατακτώντας 3 τίτλους και διατηρώντας την ομάδα του νομού μας στην Δ΄ Εθνική.

Ακολούθησε το 2012 ο Ολυμπιακός Κυμίνων, επίσης στην Δ΄ Εθνική, κατακτώντας και τον τίτλο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στην ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε με τον Βαγγέλη Καλαϊτζίδη, τον οποίο θα συναντήσει και στην ομάδα των Λευκαδίων.

Η πρώτη δήλωση του ως προπονητής του ΠΑΣ

Επικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Νίκο Παπανώτα, ο οποίος αφού μας επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία του με τη νέα του ομάδα, δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Αναλαμβάνω μία ομάδα στην οποία ο προσωπικός μου φίλος Γιώργος Τυριακίδης έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή δουλειά. Αρχικός μου στόχος η άμεση αξιολόγηση του ρόστερ και η λεπτομερής ανάλυση από μέρους μου όλων των παικτών. Χρειαζόμαστε ρεαλισμό και καθαρό μυαλό. Πρέπει να προσαρμοστούμε στο παρόν για να έχουμε ένα πετυχημένο μέλλον”, ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή των Λευκαδίων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected