Κατηγορίες
Γενικά

Βατανιακός – “Στροφή” προς…Κασσιόπη

βατανιακοςΜε ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε από την Ήπειρο η ομάδα της Κατερίνης, που μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει από τη Δόξα Κρανούλας.

Οι νεαροί παίκτες του Βατανιακού βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ την Κυριακή, αλλά είχαν τις… απαντήσεις και αντέδρασαν θετικά, ισοφαρίζοντας δις. Μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες, με το δοκάρι του Γκίκα και το τετ α τετ του Γιαλαμίδη στο φινάλε για να «κλέψουν» και το διπλό.

Πάντως, ο Σάκης Παπαβασιλείου μιλώντας στη mikriliga.com έδωσε το έναυσμα της ανασύνταξης, για τον δύσκολο αγώνα με την Κασσιόπη εντός έδρας:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών και μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι περισσότερο. Πλέον, στρεφόμαστε στον εντός έδρας αγώνα με την Κασσιόπη. Ο αντίπαλος έχει φιλοδοξίες ανόδου και έμπειρο ρόστερ, αλλά εμείς παρά τη δυναμική του αντιπάλου θέλουμε τη νίκη, για να καλύψουμε το έδαφος της προηγούμενης ισοπαλίας και να εδραιωθούμε στην πεντάδα».

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πρεμιέρα με την ομάδα της Πιερίας αναμένεται να κάνουν, μετά από καθυστέρηση δυο εβδομάδων, οι νεοαποκτηθέντες, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Νέστορας Κωτσιόπουλος, Δημήτρης Κολαξίδης και Δημήτρης Καπετάνος, καθώς την Τετάρτη η διοίκηση αναμένεται να παραλάβει τα δελτία των τεσσάρων παικτών. Έτσι, ο τεχνικός του Βατανιακού δεν θα υπολογίζει μόνο στον νεαρό Γιαννούλη, που στο ζέσταμα του αγώνα στην Κρανούλα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και θα εξεταστεί από γιατρό (πιθανότατα διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο).

*Μπάμπης Πεϊδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected