Κατηγορίες
Γενικά

Αιγινιακός – ΑΠΕ Λαγκαδά (5-0) Χατ-τρικ ο Έξαρχος!

εξαρχος2Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα της Πιερίας, στο εκτός έδρας φιλικό με τον Λαγκαδά (ομάδα της ΕΠΣΜ), κερδίζοντας με 5-0.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά ήταν αναποτελεσματικοί μπροστά στα καρέ της ομάδας του Λεωνίδα Υφαντίδη (στην οποία παίζουν αρκετοί γνωστοί παίκτες, όπως οι Γεραγώτης, Αρχοντίδης, Σιαντρόπουλος και Πέτκαρης). Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιάννη Βλάχου ανέβασε στροφές και πέτυχε πέντε γκολ, με πρωταγωνιστή τον Έξαρχο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Το σκορ άνοιξε στο 46΄ ο Μάνθος Πλατάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ, ενώ στο 64΄ ο Αχαλινόπουλος με σουτ πέτυχε το 0-2 για τον Αιγινιακό. Στο 69΄ (δυνατό διαγώνιο σουτ), το 74΄ (κοντινή προβολή) και στο 80΄ (κοντινό πλασέ) ο Κώστας Έξαρχος διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

 Για την ομάδα του Αιγινίου χρησιμοποιήθηκαν οι Μπαϊμάκης (46΄ Ψωμιάδης), Αχαλινόπουλος, Δερμίσης (65΄ Κοσμίδης), Γιαντσέλης (46΄ Καραντασιάδης), Λιόλιος (65΄ Τσακτάνης), Μποταϊτης (46΄ Μάγγος), Ζούρκος, Τσιλιανίδης (46΄ Γκατζολάρι), Γιαουτζής (46΄ Κρυστάλλης), Πλατάκης (65΄ Μητράκας), Ζουρούδης (65΄ Έξαρχος).

*Δημήτρης Δερμίσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected