Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Το μέλλον σε ενενήντα λεπτά!

Επτά Κυριακές απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και οι 10 μονομάχοι του 3ου ομίλου προετοιμάστηκαν για την αυριανή αγωνιστική, με τα Λευκάδια να εκτίουν το προγραμματισμένο τους ρεπό. Το πρόγραμμα της 16ης ημέρας περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, όμως η “μάχη των Γρεβενών” ξεχωρίζει από τις αυριανές αναμετρήσεις. Αναλυτικά :

Μακεδονικός Κοζάνης (11) – Κοζάνη (1)

Το ένα από τα δύο τοπικά ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο αντίπαλες ομάδες της πόλης αναμετρούνται για δεύτερη φορά φέτος, με την Κοζάνη να βγαίνει νικήτρια στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (2-0). Ο τυπικά γηπεδούχος Μακεδονικός προσπαθεί να…μαζέψει τα κομμάτια του, καθώς βρίσκεται σε δυσχερή θέση όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το…τρένο της ανόδου (ειδικά αν ο Πυρσός νικήσει την Αλεξάνδρεια στα Γρεβενά). Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στην δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους αλλά και να συνεχίσουν το εντυπωσιακό φετινό αήττητο σερί.

Μακροχώρι (2) – Γρεβενά Αεράτα (11)

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για το Μακροχώρι, αυτή τη φορά με την έτερη ομάδα των Γρεβενών, τα μαχητικά Αεράτα. Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου έχει αποφασίσει να…πουλήσει ακριβά το τομάρι της και το απέδειξε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νάουσα στα Γρεβενά, όταν κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3. Απέχει 9 βαθμούς από τους συντοπίτες τους στον Πυρσό και μόνο με νίκη αύριο στην δύσκολη έδρα του Μακροχωρίου θα μπορούν να ελπίζουν στην άνοδο. Οι γηπεδούχοι θέλουν το “τρίποντο” για να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και περιμένουν “στραβοπάτημα” της πρωτοπόρου Κοζάνης για να πλησιάσουν ή να φτάσουν τους “ερυθρόλευκους”.

ΦΑΣ Νάουσα (3) – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (4)

Μετά την…τρικυμία, έρχεται η μπουνάτσα όπως λένε χαρακτηριστικά οι ναυτικοί και αυτό ταιριάζει “γάντι” στην περίπτωση του ΦΑΣ. Μετά το τέλος του αγώνα στα Γρεβενά και την αναπάντεχη ισοπαλία, τέθηκε ζήτημα αποχώρησης του προπονητή της ομάδας Βασίλη Αργυρίου, όμως μία μέρα μετά και κατόπιν συζήτησης με το ΔΣ της ομάδας αποφασίστηκε να παραμείνει στο πόστο του. Αντίπαλος στην 16η αγωνιστική ο δυναμιικός Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, που προέρχεται όμως από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και έχασε την 3η θέση από τον αυριανό αντίπαλο της. Η ομάδα του Δημήτρη Παπούλα θα παίξει ανοιχτά και στο αυριανό παιχνίδι και με την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Τασίδη στα μετόπεισθεν, θα αγωνιστεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Παναργειακός Ορεστικού (9) – ΑΟ Κάστωρ (6)

Το δεύτερο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο αντίπαλοι από την Καστοριά αναμετρούνται σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον και για τους δύο, με εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους ο καθένας. Ο γηπεδούχος Παναργειακός, ο οποίος υπέστη οδυνηρή ήττα στην Αλεξάνδρεια και απομακρύνθηκε 8 βαθμούς από την έβδομη θέση, θα παίξει “όλα για όλα” αύριο, καθώς όποιο άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, τον καταδικάζει σε μεγάλο βαθμό σε υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι, εκτός της ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, επιθυμούν τους τρεις βαθμούς για να περάσουν τα Λευκάδια στην 5η θέση, ενώ με ήττα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στη Νάουσα, φτάνουν στην τέταρτη!

Πυρσός Γρεβενών (7) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (8)

Το μεγάλο ματς της αυριανής μέρας. Οι δύο “πράσινοι” αντίπαλοι, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση με τεράστια σημασία, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, που παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα. Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη θα παίξει με επιθετικό σχήμα στα Γρεβενά, ρισκάροντας για το “διπλό”, που θα τους δώσει ελπίδες για τη συνέχεια. Για τους γηπεδούχους αντίθετα η νίκη ουσιαστικά θα εξάλειφε κάθε πιθανότητα κάποια από τις ομάδες που ακολουθούν να την υπερκεράσουν στη βαθμολογία, ενώ και η ισοπαλία δεν θα θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ και οι φίλαθλοι της περιοχής φαίνεται πως θα δώσουν το παρόν στο ΔΑΚ της πόλης.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, που διεξάγεται αύριο 17/2 στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Μακροχώρι – Γρεβενά Αεράτα  (4-0)

ΦΑΣ Νάουσα – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (3-1)

Πυρσός Γρεβενών – ΑΕ Αλεξάνδρειας  (1-2)

Μακεδονικός Κοζάνης – Κοζάνη  (0-2)

Παναργειακός Ορεστικού – ΑΟ Κάστωρ  (3-1)

Ρεπό : Λευκάδια

Δείτε εδώ τα στατιστικά του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected