Κατηγορίες
Football League

Στέλιος Μανωλάς – Σκέψεις για παραίτηση μετά το ματς με τα Ψαχνά!

μανωλας στελιος 1Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ήταν εξοργισμένος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και δήλωσε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Ιωνίας.

«Χίλια μπράβο στους παίκτες μου, στους φιλάθλους και στον πρόεδρο. Δηλώνω ότι σήμερα παραιτούμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος είχε τρομερά παράπονα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών στο «Πανθεσσαλικό».

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου των προπονητών και των ποδοσφαιριστών στο «Πανθεσσαλικό», βοηθός του κ. Μανωλά, Λεωνίδας Μπίλλης, πήρε το λόγο και έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση, «ακυρώνοντας» ουσιαστικά την παραίτηση του Στέλιου Μανωλά με τα λεγόμενά του.

«Θέλω να μιλήσω για να μην ακυρωθεί η προσπάθεια των παιδιών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και ζητήσαμε από τα παιδιά να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Εμείς ως προπονητές είμαστε ευχαριστημένοι, όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή και το σώμα της.

Ο κόσμος χειροκρότησε τη νίκη και του δίνω το μήνυμα ότι την ομάδα εκείνη που πριν από 46 χρόνια ήταν στην Α’ Εθνική, θα την ξαναδούν εκεί. Ο πρόεδρος μας ως καινούριος Π. Μαγουλάς θα κάνει αυτό που πρέπει. Η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά έγινε εν βρασμώ ψυχής. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το ματς σήμερα ήταν τηλεοπτικό και είδε όλη η Ελλάδα τί ποδόσφαιρο παίζει η Νίκη και τί η άλλη ομάδα, γιατί έγιναν κάποιες δηλώσεις από τον άλλο προπονητή ότι η ομάδα του δικαιούνταν το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπίλλης.

Αξίζει πάντως να σημειωθει πως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου για τα όσα είπε ο κ. Μανωλάς μετά το τέλος του ματς με τα Ψαχνά.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected