Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 (2-1) Βασικός ο Τούφας

παναθηναϊκος κ17Ωραίο παιχνίδι έγινε το Σάββατο το πρωί στην Παιανία για το πρωτάθλημα Κ17, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

Η αναμέτρηση είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πλέον οι «πράσινοι» μείωσαν στον πόντο τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Φάμπρι με τους συνεργάτες του, ενώ υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη προς αποφυγή επεισοδίων, όμως όλα κύλησαν ομαλά.

Ο Παναθηναϊκός στο 22’ έκανε το 1-0 με προβολή του Νιούμαν από σέντρα του Παπανικολάου. Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση, καθώς στο 26’ ο Καναβέτας ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες κλείστηκαν και καλές ευκαιρίες δημιουργήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 61’ σουτ του Νιούμαν κόντραρε και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό δοκάρι είχε και ο Ολυμπιακός, σε δυνατό σουτ του Λάτσι. Στο 83’ ο Β. Αγγελόπουλος με ωραία ενέργεια πέρασε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, που ήταν και το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός: Κακούρης, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Αρναούτογλου, Τζανουλίνος, Στάικος (78’ Χρυσικός), Αγγελόπουλος Β., Νιούμαν, Ζαφειράκης (63’ Τουρούκης), Παπανικολάου (90+2’ Ρούντος), Μεράι (72’ Αγγελόπουλος Γ.)

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ξανθόπουλος, Τούφας, Μπουγιούκος, Ράτζα, Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι, Γαρυφαλάκης (78’ Αράπης), Μακροστέργιος (89’ Μανθάτης), Σάλιακας.

*academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected