Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακεδονικός Κοζάνης – Κοζάνη 0-3

07Συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία η Κοζάνη και μάλιστα για μία ακόμη αγωνιστική δεν δέχτηκε τέρμα. Η ομάδα του Γιάννη Παρασκευά έδειξε το γνωστό της αγωνιστικό πρόσωπο και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από το δεύτερο Μακροχώρι, που παραχώρησε ισοπαλία στα Γρεβενά Αεράτα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι του Μακεδονικού, καταδικασμένοι πλέον σε υποβιβασμό και χωρίς κίνητρο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν για το γόητρο και με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Η ομάδα του Γιώργου Παπακώστα επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης και ξεκινά από σήμερα κιόλας τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όπως θα δείτε στην περιγραφή λεπτό προς λεπτό, όπως την κατέγραψε ο Γιώργος Κατσίκας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” ισορρόπησαν, η Κοζάνη έδωσε περισσότερο χώρο στους αντιπάλους τους αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Έτσι οι πρωτοπόροι και κάτοχοι πλέον του παγκόσμιου ρεκόρ με το μηδέν παθητικό σε 13 αγώνες (δημοσιεύσαμε σχετική έρευνα), με νίκη εναντίον του ΦΑΣ Νάουσα την επόμενη Κυριακή και σε συνδυασμό με το ρεπό που υπολείπεται για την ομάδα του Μακροχωρίου, κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή και επιστρέφει ως “εστεμμένη” στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ματς :

12’ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Κουλουκίδη, η μπάλα στη γωνία του Βαρυτιμίδη μέσα σε αποθέωση (0-1).

21’ ΓΚΟΛ! Μακρινό σουτ του Τοπάλη, η μπάλα σκάει μέσα στη λάσπη και ξεγελά τον Βαρυτιμίδη (0-2).

23΄Η πρώτη αντίδραση του Μακεδονικού. Σουτ του Νικολάου μέσα απο την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

28΄Εκτέλεση φάουλ του Τζερεμέ, αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή ο Κουλουκίδης, αμέσως το σουτ από τον πρώην παίκτη της Βέροιας και ο Βαρυτιμίδης θα πεταχτεί στη γωνία του σώζωντας την ομάδα του από βέβαιο γκολ.

34΄Σουτ του Ματούλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

54΄Ο Ζιαζιάς θα πασάρε στον Ζαχαριάδη αυτός από καλό σημείο θα κάνει δυνατό πλασέ, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει λίγο έξω .

58΄Δυνατό σουτ του Κυπίρτογλου, λίγο άουτ.

64΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Μακεδονικό. Ο Κουμπούρας θα βγάλει τη σέντρα στη μικρή περιοχή, ο Ζαχαριάδης θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Γκαραβέλης εξ επαφής θα απομακρύνει με τα πόδια δικαιώνοντας αυτούς που πιστεύουν οτι ο νεαρός γκολκήπερ είναι μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας.

68΄Ωραία σέντρα του Ντεμιράι, κεφαλιά του Ζηνόβιου, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

74΄Ο Ζηνόβιος από πλάγια και μέσα στη μεγάλη περιοχή θα “σπάσει” στον Παπαδόπουλο που θα σουτάρει άουτ .

78΄ΓΚΟΛ! Ο Παπαδόπουλος θα πασάρει παράλληλα στον Τοπάλη κι αυτός με έξυπνο σουτ θα γράψει το τελικό 0-3.

83΄Ο Ζαχαριάδης θα κάνει τη σέντρα, ο Νικολάου από πλάγια θα επιχειρήσει να πλασάρει τον Γκαραβέλη αλλά ο τερματοφύλακας της Κοζάνης θα πει και πάλι “όχι”.

Ο Μακεδονικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ ο Κατσίκας, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Κοζάνης : Βαρυτιμίδης, Μαντζώλας, Κωστίκας (81’ Κατσίκας), Αργυρόπουλος, Ζιαζιάς, Ζαχαριάδης, Νικολάου (82’ Λαμπίρης), Κυπίρτογλου, Ματούλας (74’ Παπαδημητρίου), Αντωνόπουλος, Κουμπούρας.

Κοζάνη : Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τζερεμές, Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ντεμιράι, Κουλουκίδης (71’ Ποζίδης), Ζηνόβιος, Τοπάλης (83’ Τρυφωνίδης), Παπαδόπουλος (88’ Λαγός).

*φωτό και λεπτό προς λεπτό : Γιώργος Κατσίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected