Super League 1

SKODA Ξάνθη – Βέροια – Προαναγγελία αγώνα

ξανθη-βεροιαΠριν από λίγες εβδομάδες η Βέροια προκρίθηκε επί της Ξάνθης για το Κύπελλο και οι Ακρίτες αναζητούν τη ρεβάνς που θα τους φέρει κοντά στα play-off.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που η Βέροια επικρατούσε… μέσα – έξω της Ξάνθης και έπαιρνε την πρόκριση για το Κύπελλο. Από τότε η ομάδα της Ημαθίας είχε και θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.

Η Ξάνθη από την πλευρά της συγκεντρώθηκε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και παίρνοντας σπουδαίες νίκες έφτασε κοντά στις θέσεις των play-off. Στο τελευταίο της παιχνίδι απογοήτευσε απέναντι στον Ολυμπιακό ωστόσο έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Εκτός αποστολής της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα με τη Βέροια βρίσκεται ο Μουκάνα Παΐτο.  άσος των Ακριτών υποφέρει από πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση, όπως εκτός είναι και ο Ρικάρντο Ντάνι, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπέρτος, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα, των ανέτοιμων Σνάουτσνερ, Καλί και του τιμωρημένου Γεωργιάδη. Αντίθετα, για πρώτη φορά βρίσκονται στη διάθεση της Βέροιας οι νεοαποκτηθέντες Μπερτίν και Ρεάνο.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Μπερτίν, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Κόστλι, Μπαργκάν, Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Ρεάνο, Παυλίδης, Καλτσάς, Μοκάκε και Ιωάννου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected