Football League

Ανδρέας Πάτσης : “Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ξανά με τον Μανωλά!”

πατσης νικη βΟ πρόεδρος της Νίκης Βόλου υποστήριξε πως δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί στο μέλλον με τον πρώην προπονητή της ομάδας του, καθώς τον «άδειασε» όπως ανέφερε.

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star Fm και αναφέρθηκε στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στη Νίκη Βόλου αλλά και στο παρασκήνιο της αποχώρησης του Στέλιου Μανωλά.

«Όλοι είμαστε εύθικτοι, όμως θα πρέπει να αγωνιστείς με πείσμα και με ψηλά το κεφάλι στην αλάνα της Β’ Εθνικής. Ο κ. Μανωλάς ήρθε και χαιρέτησε τους παίκτες και από την προηγούμενη Κυριακή δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Είχα την εντύπωση ότι θα το ξανασκεφτεί. Δεν είμαι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά κανενός. Ο Στέλιος μας είπε ότι έχει υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δηλαδή εμείς τι έχουμε; Εμείς είμαστε πολύ πιο υπερήφανοι. Είμαστε ομάδα πρότυπο και μοντέλο σε πολλά επίπεδα», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Ιωνίας.

Όσο για τις προτάσεις που φέρεται να έχει ο Στέλιος Μανωλάς, σχολίασε: «Ας κάνει ό,τι θέλει. Με ενδιαφέρουν μόνο όσοι είναι στην οικογένεια της Νίκης. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Στέλιο Μανωλά στο μέλλον. Το να σε υποστηρίζω, να σου δίνω τα πάντα και να με αδειάζεις και εμένα και τους παίκτες του και τον λαό της Νίκης, είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός. Ο Στέλιος Μανωλάς έχει βιώσει ως παίκτης την παράγκα. Δεν μπορεί ξαφνικά να ανακαλύπτει τον τροχό και να λέει σας παρατάω όλους επειδή μας κυνηγάει η διαιτησία. Περάσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πέσαμε από τις πρώτες θέσεις. Κάποιοι άνθρωποι δεν αντέχουν να πολεμάνε και να ξανασκαρφαλώνουν στην κορυφή. Θέλουν να είναι συνέχεια στην κορυφή για να παίρνουν μόνο επαίνους».

Τέλος, για την επιλογή του να προσλάβει τον Γιώργο Χατζάρα ως προπονητή στη Νίκη, είπε: «Έπρεπε να κάνω μία κίνηση. Έπρεπε να αντιδράσουμε στον αιφνιδιασμό με ό,τι καλύτερο υπάρχει. Αυτή την εποχή ο Γιώργος Χατζάρας πληροί τις προϋποθέσεις για τη Νίκη. Είναι προπονητής-καμικάζι, είναι βαθύτατος γνώστης της κατηγορίας και με πολλαπλές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Έχει το κύρος και την πυγμή να πετύχει. Πήρα έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι έχει την ικανότητα, τη μέθοδο και τη γνώση να πετύχει αυτό που θέλουμε, δηλαδή το ποιοτικό ποδόσφαιρο, μαζί με το αποτέλεσμα. Μου άρεσε ότι μου είπε πως θα κοουτσάρει την ομάδα από την Κυριακή, παρ’ ότι του πρότεινα να αναλάβει από τη Δευτέρα. Με τέτοιους ανθρώπους μπορώ να κοιμηθώ πιο ήσυχος το βράδυ».

*nikifc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected